Pīrss: Aizvadījām labāko spēli šosezon

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas piektajā spēlē Bostonas ''Celtics'' rezultatīvākais spēlētājs Pols Pīrss atzina, ka viņa pārstāvētā komanda atrodas ļoti izdevīgā situācijā.

''Šī bija mūsu labākā spēle šosezon. Mēs esam labā situācijā. Jāaizvada divas spēles Losandželosā, bet jāuzvar viena,'' teica Bostonas vienības rezultatīvākais spēlētājs Pols Pīrss.

''Tas nebija mūsu personīgais duelis. Nemaz nemanīju, ka punktus gūstam tik līdzīgi,'' Pīrss noliedza, ka uz katru Losandželosas ''Lakers" līdera Kobes Braienta veiksmīgu darbību centies atbildēt ar to pašu.

''Es saviem spēlētājiem teicu: ''Ar vienu metienu viņš gūst tikai 2 punktus, nevis 10. Tas ir tāpat kā jebkurš cits iemestu grozu.'' Viņš ir labākais metienu izpildītājs. Ar to ir jāsadzīvo. Iespējams, ir fiziskāki spēlētāji par viņu, bet nav labāku metēju par Kobi Braientu,'' norādīja ''Celtics'' treneris Doks Riverss.

Tikmēr mača rezultatīvākais spēlētājs Braients bija neapmierināts ar komandas sniegumu, taču saglabāja cerības uz titulu, vēsta ESPN. ''Mēs zaudējam 2-3. Jādodas mājās, jāuzvar viena spēle un jāaizvada vēl viena. Viss ir vienkārši.''

Jau ziņots, ka NBA finālsērijas piektajā spēlē Bostonas ''Celtics'' savā laukumā otro reizi pēc kārtas ar 92:86 pārspēja Losandželosas ''Lakers", sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu