Lēmumu par Ballaka aiziešanu pieņēma Abramovičs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas pussargs Mihaels Ballaks apstiprinājis, ka viņa aiziešanu no Anglijas premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" vēlējies komandas īpašnieks Romāns Abramovičs.

Komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti gribēja ar Ballaku sadarbību turpināt, taču kluba vadībai bija cits viedoklis.

''Žēl, ka nevienojāmies, taču man jāskatās uz priekšu. Jau iepriekš zināju, ka sarunas ir apstājušās un ir laiks domāt par nākotni,'' intervijā izdevumam ''The Times'' teica Ballaks.

''''Chelsea'' pavadīju četrus lieliskus gadus un izbaudīju katru minūti, taču tam nebija lemts turpināties. Lēmumu pieņēma Romans.''

''Vēlos spēlēt augstākajā līmenī vēl vismaz divus gadus, lai varētu pārstāvēt Vāciju Eiropas čempionātā.'' Spēlētājs norādīja, ka, savu karjeru turpinās Eiropā, iespējams, Vācijā.

Ballaks "Chelsea" rindās nokļuva 2006. gadā. 33 gadus vecais vācietis piedalījies 168 mačos, kuros izcēlies ar 25 vārtu guvumiem.

Kā zināms, "Chelsea" šosezon kļuva par Anglijas premjerlīgas uzvarētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu