«Liepājas metalurgs 2» kļūst par Latvijas čempioniem (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skliepajasmetalurgs.lv

Par Latvijas atklātā hokeja čempionāta uzvarētājiem ceturtdien otro reizi pēc kārtas kļuva «Liepājas metalurga 2» komanda.

Finālsērijas piektajā mačā «Liepājas metalurgs 2» izbraukumā ar rezultātu 8:2 (5:0, 1:0, 2:2) sagrāva «Ozolnieki/Monarch» vienību un sērijā līdz četrām uzvarām triumfēja ar 4-1.

Liepājnieku labā trīs vārtus guva Mārtiņš Gipters, divas reizes precīzi meta Pauls Hodzko, bet pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Linards Mazurs-Mago, Kārlis Liepiņš un Bruno Zabis.

Jau pēc nospēlētām 12 minūtēm «Liepājas metalurgs» atradās vadībā ar 3:0, bet līdz pirmās trešdaļas beigām viesi guva vēl divus vārtus. Pašā otrās trešdaļas sākumā liepājnieki panāca jau 6:0, bet turpinājumā pāris labu izdevību gūt vārtus bija arī «Ozolnieki/Monarch» komandai, taču «Liepājas metalurga 2» vārtsargs Nauris Grīnvalds spēlēja bez kļūdām un rezultāts nemainījās.

Arī trešajā trešdaļā izpaudās «Liepājas metalurga 2» pārsvars, un mača 42. minūtē viesi jau bija panākuši 8:0. Iekrājuši tik lielu pārsvaru, liepājnieki mazliet atslābinājās, un «Ozolnieki/Monarch» komanda divus vārtus atspēlēja - ar precīziem metieniem izcēlās Ēriks Bisenieks un Helmuts Eniks, kurš realizēja soda metienu. Tomēr atlikušajā cīņas laikā «Liepājas metalurgs 2» droši kontrolēja mača gaitu un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

«Liepājas metalurga» hokeja komanda Latvijas čempionātā uzvarēja ceturto reizi pēdējo piecu sezonu laikā.

Sērijas pirmajos divos mačos, kas risinājās Piņķos, «Liepājas metalurgs 2» izcīnīja uzvaras ar rezultātu 6:1 un 4:3, bet pirmdien «Ozolnieki/Monarch» spēja izcīnīt panākumu izbraukumā ar rezultātu 2:1. Dienu vēlāk gan liepājnieki revanšējās ar 4:2.

«Liepājas metalurgs 2» pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja «SMScredit.lv» komandu, bet «Ozolnieki/Monarch» ar 4-0 pieveica pastiprināto «Juniors» vienību.

«Ozolnieki/Monarch» un «SMScredit.lv» regulārajā čempionātā ieņēma pirmās divas vietas, tāpēc izslēgšanas spēles sāka tikai no pusfināla. Savukārt komandas, kuras ieņēma 3.-6.vietu, savā starpā tikās ceturtdaļfinālā, bet Lietuvas vienībai Elektrēnu «Enerģija» vieta izslēgšanas spēlēs nebija atvēlēta.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu