Latvietis pasniegs labākā spēlētāja balvu Eiropas futbola čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Carlsberg», kas ir oficiālais UEFA Eiropas 2012. gada futbola čempionāta atbalstītājs, diviem faniem no Latvijas dāvās iespēju apmeklēt Eiropas 2012. gada futbola čempionātu. Turklāt vienam no viņiem Eiropas čempionāta laikā būs unikāla iespēja pasniegt balvu Krievijas – Grieķijas spēles labākajam spēlētājam, TVNET informē «Aldaris» sabiedrisko attiecību konsultants Oskars Fīrmanis.

Lai iegūtu šo balvu, futbola faniem Latvijā ir jāpiedalās Carlsberg rīkotajā akcijā, kuras ietvaros interneta mājas lapā www.carlsberg.lv jāatbild uz dažādiem interesantiem jautājumiem par un ap futbolu. Jautājumi mainīsies reizi nedēļā, un noslēgumā visprecīzāko atbilžu sniedzējs iegūs galveno balvu – braucienu ar draugu uz Eiropas futbola čempionātu un iespēju pasniegt balvu Grieķijas – Krievijas spēles labākajam spēlētājam. Uzvarētājam būs arī īpaša izklaides programma, kā arī tiks izsniegta kabatas nauda Ls 250. Akcija notiek no 11. aprīļa līdz 20. maijam.

Akcijā ir iesaistījušies arī vairāki Latvijas izlases futbolisti, kuri ir sagatavojuši vairākus ar futbola elementiem saistītus trikus. Tas, cik veiksmīgi futbolisti ar šiem elementiem tika galā, būs redzams www.carlsberg.lv.

Latvijas futbola izlases aizsargs Oskars Kļava: «Katra futbolista sapnis ir pārstāvēt savu valstsvienību kādā no nozīmīgākajiem futbola turnīriem pasaulē. Tās emocijas, kad tu vari spēlēt desmitiem tūkstošu skatītāju priekšā, ir vārdiem neaprakstāmas. Tas pats attiecas arī uz faniem, jo liela mēroga turnīros atmosfēra tribīnēs ir fantastiska. Domāju, ka Carlsberg dāvātā iespēja diviem faniem no Latvijas apmeklēt Eiropas čempionāta finālturnīru un vēl pasniegt balvu vienas spēles labākajam spēlētājam ir pats labākais, kas ar futbola fanu var notikt. Nokļūt tik tuvu Eiropas labākajiem futbolistiem negadās bieži.»

«Carlsberg futbola līdzjutēju vidū ir viens no pazīstamākajiem zīmoliem visā pasaulē, atbalstot gan dažādus starptautiskus turnīrus, gan dažādus leģendārus futbola klubus. Taču futbols nav tikai spēle. Tie ir arī fani, kuri mīl šo sporta veidu un padara futbolu daudz krāšņāku un atraktīvāku. Tādēļ arī Carlsberg ir nolēmis uz šo Eiropas futbola čempionātu iepriecināt futbola fanus visā pasaulē – arī Latvijā, piedāvājot tiem apmeklēt čempionāta spēles, kā arī dāvājot vienreizējo iespēju pasniegt balvu spēles labākajam spēlētājam. Domāju, tas būs neaizmirstams mirklis,» saka a/s Aldaris izpilddirektors Tomass Kure Jakobsens.

Carlsberg ir bijis kopā ar starptautisko futbola sabiedrību jau vairāk nekā trīsdesmit gadu, dažādos līmeņos atbalstot šo sporta veidu daudzviet visā pasaulē. Šodien futbola platforma ir svarīga un neatņemama Carlsberg mārketinga stratēģijas sastāvdaļa. Lielisks piemērs tam ir Carlsberg speciāli izveidotais alus pudeles un skārdenes dizains par godu 2012. gada Eiropas futbola čempionātam, kas būs pieejams arī Latvijā, kā arī sadarbības līguma parakstīšana ar leģendāro Dānijas valstsvienības un Mančestras United vārtsargu Peteru Šmaihelu, kas kļuvis par Carlsberg vispasaules vēstnieku UEFA EURO 2012 kampaņas ietvaros.

Savukārt Aldaris ir aktīvs sporta atbalstītājs Latvijā, sniedzot atbalstu gan Latvijas hokejam, gan arī palīdzot veicināt basketbola izaugsmi, atbalsta futbolu, kā arī citus mazāk populārus sporta veidus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu