«Anži» futbolistu pirkumos plāno tērēt 300 miljonus eiro (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ambiciozā Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta komanda Mahačkalas «Anži» šajā vasarā jaunu futbolistu iegādei plāno tērēt 300 miljonus eiro (210 miljonus latu), vēsta ietekmīgais laikraksts «Sports Illustrated».

Šādas investīcijas komandā plānots ieguldīt ar mērķi trīs gadu laikā nodrošināt kluba iekļūšanu UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Tiek ziņots, ka pasaulē pazīstamu futbolistu piesaiste tiks uzticēta vienības direktoram un bijušajam kapteinim Roberto Karlosam, kurš šosezon komandai laukumā vairs nepalīdzēs, bet pats sola vienībā atgriezties nākamajā sezonā.

Pēdējās nedēļās «Anži» vārds locīts saistībā ar Itālijas komandas «Napoli» uzbrucēja Ezekvela Laveci un Anglijas vienības Londonas «Chelsea» uzbrucēja Fernando Torresa iegādi.

«Anži» komandas lielākā zvaigzne pašlaik ir kamerūniešu uzbrucējs Samuels Eto.

«Anži» komandas īpašnieks ir Krievijas miljardieris Suleimans Kerimovs.

Krievijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik Gūsa Hidinka vadītā «Anži» komanda ar 59 punktiem 37 spēlēs ieņem septīto vietu.

Pēc divu apļu aizvadīšanas komandas tika sadalītas divos astotniekos, un čempionāts turpinās. Šīs sezonas Krievijas čempionāts ilgs pusotru gadu, jo no nākamās sezonas valstī pāries uz rudens-pavasara izspēles kārtību.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu