Znaroka «Dinamo» iekļūst Gagarina kausa finālā (54)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālā otrdien iekļuva Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo» komanda.

Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā «Dinamo» ar 6:1 sagrāva Sanktpēterburgas SKA, sērijā triumfējot ar 4-0.

Uzvarētāju labā ar «hat trick» izcēlās Mihails Aņisins, bet vēl pa reizei vārtus guva Konstantīns Gorovikovs, Deniss Mosaļovs un Leonīds Komarovs.

Savukārt SKA komandā ar goda vārtiem izcēlās Dmitrijs Kaļiņins.

Jāatzīmē, ka Aņisins šā gada Gagarina kausa izcīņā kopumā guvis 13 vārtus, kas ir jauns līgas rekords.

TVNET jau vēstīja, ka sērijas pirmajā mačā «Dinamo» izrāva uzvaru 5:4 pagarinājumā, nākamajā mačā Maskavas vienība bija pārāka ar 2:1, bet trešajā cīņā Krievijas galvaspilsētas klubs svinēja panākumu ar 3:1.

Regulārajā sezonā abas komandas tikās četras reizes un punktus dalīja uz pusēm – uzvaras tika izcīnītas pa reizei gan mājās, gan izbraukumā.

Kā zināms, pusfinālā Maskavas «Dinamo» ar 4-2 pieveica Ņižņijnovgorodas «Torpedo», bet SKA hokejisti ar tādu pašu rezultātu apspēlēja Maskavas apgabala «Atlant».

Austrumu konferences finālā spēkojas Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas «Avangard» komanda ar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību Čeļabinskas «Traktor». Šo komandu sērija 2-1 priekšā ir Omskas hokejisti.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu