Kentuki komanda 8. reizi triumfē NCAA čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par ASV studentu (NCAA) basketbola čempionāta uzvarētāju astoto reizi kļuvusi Kentuki universitātes «Wildcats» komanda, kas turnīra finālā ar rezultātu 67:59 apspēlēja Kanzasas «Jayhawks» basketbolistus.

Par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās kļuva Dorons Lembs, bet 14 punktus guva Markuss Tīdžs. Tikmēr Kanzasas komandā ar 19 gūtiem punktiem izcēlās Teišons Teilors, savukārt par punktu mazāk guva Tomass Robinsons, viņa rēķinā arī 17 atlēkušās bumbas.

Iepriekšējo reizi Kentuki komanda NCAA čempionātā uzvarēja 1998. gadā.

«Es gribēju lai visi redz, ka šosezon esam labākā komanda,» pēc spēles izdevumā ESPN citēts Kentuki komandas treneris Džons Kalipari, kuram šīs bija pirmais tituls viņa trenera karjeras laikā NCAA. «Mēs bijām labākie. Es to tik ļoti šajos ilgajos gados vēlējos.»

Abu komandu rindās ir spēlētāji, kuriem paredz visai spožu karjeru Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Viens no viņiem ir Entonijs Deiviss, kam šis mačs uzbrukumā izvērsās ne visai veiksmīgs - realizēts tikai viens precīzs metiens no 10 mēģinājumiem no spēles. tomēr sniegums aizsardzībā kļuva par izšķirošo faktoru, lai kļūtu par «Final Four» turnīra MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu