Znaroks notetovējis ausis (72)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Kolorītais treneris Oļegs Znaroks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas laikā notetovējis melnas ausis. Viņš izlēmis kaut ko radikāli mainīt savā izskatā. Sākoties izslēgšanas spēļu turnīram, Znaroks kuplās ūsas papildināja ar bārdu, bet nu, lai izskatītos pievilcīgāk, veicis dzirdes orgāna krāsas nomaiņu.

Iespējams, māņticība likusi Znarokam izšķirties par tik nopietnu soli. Ar melno ausu palīdzību viņš kopīgi ar Maskavas «Dinamo» cer izcīnīt Gagarina kausu. Visticamāk, Znaroks iedvesmojies no latviešu eposa «Lāčplēsis», kas esot līdz šim viņa mīļākā literatūra.

Pret šādu rīcību kategoriski iebildusi viņa ģimene, īpaši sieva, kas sacēlusi pamatīgu brēku kādā no saloniem netālu no Sarkanā laukuma Maskavā.

Pēc neoficiālas informācijas kļuvis zināms, ka kreiso ausi Znarokam notetovējis viens no viņa audzēkņiem - Somijas valstsvienībā spēlējošais Leo Komarovs. Igaunijā dzimušajam hokejistam tā bijusi pirmā pieredze ar šāda veida ierīci, tādēļ auss neizskatās īpaši labi nostrādāta. Znaroku tas sadusmojis, un viņš Komarovu pārmācījis, uzdauzot zilu aci.

Parasti Znaroks savus padodos iekausta ar rokām, taču Komarovam nepaveicās, jo treneris sitienu spēlētājam izdarījis, kā to vislabāk prot pasaules izcilākie karatisti. Viena no kaimiņzemes ziņu aģentūrām informē, ka Komarovs šo neatstāšot bez sekām un iesniedzis prasību tiesā par miesas bojājumu nodarīšanu.

Tikmēr atbalstu Znarokam paudis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) šefs Kirovs Lipmans, kurš kūrējis tetovēšanas procesu, to finansējot. Vienubrīd Lipmans pats apsvēris atstāt neizdzēšamas pēdas uz savas galvas. Viņam prātā bijis notetovēt zilas lūpas un veikt deguna pīrsingu.

Maskavas «Dinamo» vadība ir stāvā sajūsmā par Znaroka pārmaiņām, jo tas spodrinās kluba tēlu. Vārdā nenosaukts «Dinamo» darbonis vienā no sociālo tīmekļu vietnēm raksta: «Mums ir pasaulē labākais, stilīgākais treneris. Gagarina kauss ir mūsu.»

Pēc tam, kad publiski izskanēja ziņas par Znaroka tetovēšanos, viņš tika aicināts piedalīties TV kanāla ORT šovā, taču treneris aizbildinājies, ka tam šobrīd neesot laika. Dīvaini, jo nākamajā dienā viņš sniedza plašu interviju vienā no populārākajiem Krievijas radio.

Acīmredzot Znaroks pirms kārtējās spēles nav vēlējies «zīmēties» kameru priekša, bet izvēlējies dižoties ar tāldzirža palīdzību.

Novēlam Znarokam Lāčplēša ausu spēku, un kas zina - Gagarina kauss var nonākt «Dinamo» īpašumā, to turot virs galvas taisni izstieptās rokās.

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu