«TTT Rīga» zaudē «Viči-Aištes» un nekvalificējas BSBL finālturnīram (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība «TTT Rīga» sestdien piedzīvoja smagu zaudējumu izšķirošajā Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) otrā posma spēlē, nekvalificējoties finālsacensībām.

Aizvadītajā mačā «TTT Rīga» ar 52:92 (11:21, 16:23, 16:22, 9:26) piekāpās latvietes Aijas Putniņas pārstāvētajai Lietuvas spēcīgākajai komandai Kauņas «Viči-Aištes».

Šajā mačā rīdziniecēm pa 14 punktiem guva Līga Šurkusa un Ieva Krastiņa.

Savukārt Putniņa «Viči-Aištes» vienībā 20 nospēlēto minūšu laikā guva astoņus punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, kā arī izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus.

«TTT Rīga» pirms pusotras nedēļas svarīgā spēlē pieveica Baltkrievijas komandu «Minsk-2006», likās, ka tā jau praktiski kvalificējusies finālturnīram, tomēr pēc tam notika vairāki neveiksmīgi pavērsieni - Lietuvas vienība Klaipēdas «Lemminkainen» finansiālu iemeslu dēļ atteicās no došanās uz Minsku pēdējā kārtā, bet «Viči-Aištes» samērā negaidīti izbraukumā zaudēja «Minsk-2006». Līdz ar to «TTT Rīga» vienīgā iespēja bija pieveikt spēcīgo Lietuvas klubu, ko neizdevās paveikt.

C apakšgrupā ar četrām uzvarām sešos mačos triumfēja «Viči-Aištes», bet «Minsk-2006» un «TTT Rīga» kontā bija pa trim panākumiem, tomēr pie augstākas vietas tika Baltkrievijas vienība. Savukārt «Lemminkainen» ar diviem panākumiem palika pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu