Jaunajā mājas lapā «Nike Riga Run» reģistrētie dalībnieki varēs sekot līdzi treniņu rezultātiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No š.g. 29. marta sāk darboties «Nike Riga Run» jaunā interneta mājas lapa www.nikerigarun.lv. Šogad mājas lapā ir vairāki jauni papildinājumi, kas ir integrēti lapas funkcijās, piedāvājot interaktīvu vidi aktīvā, veselīgā un sportiskā dzīvesveida piekritējiem. Viens no jaunajiem papildinājumiem ir unikāla iespēja reģistrētajiem dalībniekiem izveidot savu profilu, kur varēs apkopot datus par «Nike Riga Run» treniņu rezultātiem, kopējo treniņos pavadīto laiku, sekot līdzi savam sagatavotības progresam un veikt dažādas citas noderīgas funkcijas, TVNET informē 2C Korporatīvās komunikācijas konsultante Līga Brakovska.

Profils «Nike Riga Run» mājas lapā tiek piešķirts ikvienam reģistrāciju veikušajam dalībniekam. Profila aktivizēšana būs iespējama, izmantojot uz elektronisko pastu nosūtītu saiti. Interneta vietnē tiks nodrošināta iespēja veidot savu treniņu dienasgrāmatu – veidot treniņu uzskaiti un analizēt sasniegtos rezultātus.

Laika kontrole «Nike Riga Run» grupu bezmaksas treniņiem no 1.maija tiks veikta ar elektronisko čipu palīdzību, un fiksētos treniņa rezultātus būs iespējams saņemt dalībnieka profilā un uz reģistrācijā norādīto mobilā telefona numuru īsziņas formātā. Katrā profilā varēs pievienot komentārus, fotogalerijas un izveidot interesējošās informācijas izlasi no mājas lapas citās sadaļās pieejamās informācijas. Profilu var izveidot arī jebkurš mājas lapas apmeklētājs, taču tādā gadījumā profila funkcijas būs ierobežotas.

Līdzās aktuālākajai informācijai par «Nike Riga Run 2012» organizēšanas procesu visi interesenti saņems detalizētu informāciju par nodarbību plāniem, tematiku, programmām, kas būs pieejama treniņu sadaļā. Varēs uzzināt arī speciālistu ieteikumus, kā padarīt treniņu procesu vēl kvalitatīvāku un efektīvāku. Bezmaksas grupu treniņi notiks otrdienās un ceturtdienās pl. 19:00 Mežaparkā vienlaikus visos četros sporta veidos – skriešanā, skrituļslidošanā, rollerslēpošanā un nūjošanā. Katram no tiem arī izveidota sava sadaļa, kurā iekļauta sīkāka informācija par disciplīnām, nolikumiem un sacensību norisi.

Arī «Nike Riga Run» skolu projektam ir veltīta atsevišķa sadaļa, kurā ir pieejama jaunākā informācija par projekta norisi. Projekts ir tapis ar «Swedbank» iniciatīvu, un tā ietvaros ir izstrādāta rokasgrāmata ar inovatīvu treniņprogrammu bērniem un jauniešiem. Rokasgrāmata ir pieejama arī digitālā formātā šajā mājas lapas sadaļā.

Vēl viens jaunums mājas lapā ir īpaši uzturam veltīta sadaļa, kas tapusi sadarbībā ar «Rimi» veselīgas ēšanas kustību «Aikāgaršo» un šefpavāru Normundu Baranovski. Tur pieejama informācija par veselīga un sabalansēta uztura pamatprincipiem, kā arī sportistiem piemērotu un gardu ēdienu receptes.

Mājas lapas sadaļā «Palīdzi skrienot!» būs ziņas par projekta «Mazajām sirsniņām» bērniem, kas šosezon saņems «Nike Riga Run» iegūtos līdzekļus no dalības maksām un ziedojumu kastītēm. Sadaļā varēs iepazīties ar katru no šiem bērniem, kā arī uzzināt katra bērna veselības uzlabošanai nepieciešamo finansējuma apjomu. Pagājušajos divos gados «Nike Riga Run» saziedoja gandrīz 20 000 latu mazuļu ārstēšanās un rehabilitācijas apmaksai.

Nike Riga Run komanda aicina jauno aktīvās atpūtas sezonu un savu sportisko dienasgrāmatu sākt veidot jau šodien - pirmais treniņš Mežaparkā notiks jau šodien plkst. 19.00 skriešanas un skrituļslidošanas disciplīnā. To vadīs skriešanas treneri – Latvijas čempions 1500 m Jānis Razgalis, viens no labākajiem vidējo un garo distanču skrējējiem Arnis Ozoliņš un skrituļslidošanas trenere Evita Krievāne. Pirmā treniņa mērķis ir stiprināt sportiskas un veselīgas aktivitātes apņemšanos veidot par neatņemamu dzīvesstila sastāvdaļu un, novērtējot sagatavotības pakāpi, pareizi sagatavot organismu slodzei ar lokanības, spēka vingrinājumiem izturības attīstīšanai, kā arī speciālajiem vingrinājumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu