Daugaviņam piektie vārti sezonā un uzvara pret «Jets» (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar vārtu guvumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta pirmdienas spēlē izcēlās Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Otavas «Senators» vienība ar 6:4 viesos apspēlēja Vinipegas «Jets» hokejistus.

23 gadus vecais Daugaviņš precīzs bija otrās trešdaļas otrajā minūtē, kad pēc lieliskas individuālās darbības panāca 2:0 «Senators» komandas labā.

Latviešu uzbrucējs kopumā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šīs sezonas 61 NHL cīņā Daugaviņš izcēlies ar pieciem vārtiem, sešām piespēlēm, 12 soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -3.

Vēl šajā mačā uzvarētājiem divus vārtus guva Daniels Alfredsons, bet pa reizei precīzi bija Milans Mihaleks, Kriss Nīls un Kails Turiss. Savukārt «Jets» rindās divus vārtus guva Anti Mietinens, bet pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Kails Velvuds un Evanders Keins.

Austrumu konferences kopvērtējumā pēc otrdienas mačiem «Senators» ar 88 punktiem 77 spēlēs saglabāja 7.vietu.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu