Aizkrauklē norisināsies «Swedbank Basketbols aicina»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romualds Vambuts

Ceturtdien, 22.martā, Aizkraukles novada sporta hallē notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) organizētā projekta septītais pasākums, TVNET informē LBS mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa.

Divas basketbola nodarbības Aizkraukles sākumskolu un vidusskolu, Daudzeses un Seces pamatskolu, kā arī un Kokneses novada pamatskolu apmēram 150 jaunāko klašu skolēniem vadīs četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums. Viņam palīdzēs LBL kluba Latvijas Universitātes spēlētāji Zintis Plivda un Rihards Zēbergs, kā arī Aizkraukles sporta skolas audzēkņi.

Aizkraukles novada sporta hallē nodarbības sāksies plkst.10:50 un 12:05. Basketbola stundas 45 minūtēs bērni izmēģinās iesildīšanās un stiepšanās vingrinājumus, iepazīsies ar aizsardzības pamatelementiem, apmeklēs dribla, piespēļu un metienu «stacijas», sacentīsies šķēršļu stafetē. Nodarbības beigās sarīkojuma vadītāji atbildēs uz jautājumiem un paredzēta kopīga fotografēšanās.

Katrs nodarbības dalībnieks saņems īpašu Basketbols aicina T-kreklu un, protams, uzaicinājumu trenēties sporta skolā.

Projekts Basketbols aicina ar Swedbank atbalstu tiek īstenots jau otro gadu. Pērn Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadīja nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā un Ventspilī, Jelgavā un Cēsīs, Vallē un Rīgā.

Šogad pirmie sarīkojumi notika Valmierā, Ozolniekos, Jelgavā, Madonā, Daugavpilī un Rīgā. Nākamie paredzēti Krāslavā un citās Latvijas pilsētās.

Projekta mērķis - ieinteresēt 1. un 2. klašu skolēnus nodarboties ar basketbolu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu