Vētra: Zaudējumam īsti nav izskaidrojuma (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Protams, pēc zaudējuma nav iespējams nepārdzīvot, tomēr jāatzīst, ka nokļūšana tik tālu, cik esam tikuši, nav slikts rezultāts komandai,» pēc neveiksmes FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfināla izšķirīgajā spēlē pozitīvus momentus centās saskatīt BK «Ventspils» galvenais treneris Gundars Vētra.

Īsta izskaidrojuma šim zaudējumam nav

«Acīmredzot Ungārijas komanda bija vairāk pelnījusi nokļūt «Final Four» nekā mēs, tāpēc jānovēl viņiem tajā veiksmi. Īsta izskaidrojuma par šo zaudējumu nav. Mums izdevās izvirzīties vadībā, bet ungāri prata izlīdzināt spēli un ievilkt mūs tādā «punkts punktā» mačā. Šajā brīdī slogs laikam izrādījās mums pārāk liels,» skaidroja Gundars Vētra.

Puiši ir īsti cīnītāji

«Tas, cik tālu esam tikuši ar šo sastāvu, tomēr nav slikts rezultāts. Puiši pierādījuši, ka ir cīnītāji. Protams, nav iespējams nepārdzīvot zaudējumu, taču tagad par to jāaizmirst un jākoncentrējas citiem turnīriem – Baltijas līgai un Latvijas čempionātam,» atzina Vētra.

Ungāri nospēlēja pacietīgāk

«Jāsveic ungāri ar uzvaru un jānovēl viņiem veiksme «Final Four»,» teica ventspilnieku uzbrucējs Artūrs Bērziņš. «Zaudējām, jo svarīgākajos brīžos ungāri nospēlēja pacietīgāk un gudrāk, bet mēs pāris reizes iekritām aizsardzībā un tas izšķīra spēli. Pieļāvām 15 kļūdas, kas tik svarīgā spēlē laikam jau ir par daudz.»

Interesanti, ka ungāri pat īsti nezināja, kura komanda varētu nākt pretī pusfinālā. «Mums jāspēlē ar «Besiktas»? Esat pārliecināti? Patiesībā tik tālu nemaz nebijām skatījušies. Turnīru sākām ar kvalifikācijas spēlēm, tā ka iekļūšana Final4 mums ir kā sapnis. Centīsimies nospēlēt pēc iespējas labāk. «Besiktas»? Tā ir laba komanda,» klāstīja viesu treneris Peters Pors.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu