«Jelgava» kausa 1/4 finālā pieveic čempionvienību «Ventspils»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Latvijas kausa izcīņas futbolā pusfinālu svētdien sasniedza «Jelgava», kas savā laukumā ar rezultātu 2:1 pagarinājumā pārspēja pagājušās sezonas valsts čempionvienību «Ventspils».

Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, bet desmit minūtes pirms papildlaika beigām uzvaru jelgavniekiem izrāva Vladislavs Kozlovs.

Pamatlaikā rezultātu jau ceturtajā minūtē atklāja Kozlovs, bet 25.minūtē cits «Jelgavas» futbolists Aleksandrs Gubins ieraidīja bumbu savos vārtos.

Tāpat svētdien pusfinālu sasniedza arī «Gulbenes» un «Skonto» komandas.

«Gulbene» izbraukumā ar 3:1 pieveica Rīgas «Daugava» vienību, kas iepriekš saucās «Jūrmala-VV».

Uzvarētājiem divus vārtus guva Josuke Saito, bet reizi precīzs bija Arevšats Hačatrjans, savukārt «Daugavai» ar goda vārtiem atzīmējās Edgars Kārkliņš.

Savukārt «Skonto» ar 1:0 (1:0) pārspēja «Jūrmalu». Šajā cīņā vienīgos vārtus 40.minūtē guva Alans Sineļņikovs.

Pirmā ceturtdaļfināla spēle tika aizvadīta sestdien, kad «Liepājas metalurgs» savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Daugavpils klubu «Daugava».

Pusfinālā pāru izloze notiks atsevišķi.

Ar šīm spēlēm sākusies Latvijas futbola jaunā sezona.

Latvijas kausa astotdaļfināla spēlēs pagājušā gada augustā «Ventspils» ar rezultātu 2:1 uzvarēja tā brīža pirmās līgas klubu Jūrmalas «Spartaks», kas šosezon startēs virslīgas čempionātā, «Jelgava» ar 3:1 bija pārāka pār «Olimpa» komandu, kas jaunajā sezonā spēlēs pirmajā līgā, «Liepājas metalurgs» ar 3:1 pārspēja citu Liepājas komandu «Varavīksne» no pirmās līgas, bet «Daugava» ar 11:0 sagrāva otrās līgas Ziemeļaustrumu reģiona komandu «Kvarcs/Madona».

Tikmēr «Jūrmala» ar 3:0 uzvarēja vēl vienu gaidāmās sezonas virslīgas debitanti «Metta»/LU, «Skonto» ar 2:0 apspēlēja «Rīgas Futbola skolas» (RFS) futbolistus, «Jūrmala-VV» ar 4:0 pieveica pirmās līgas klubu «Tukums 2000»/TSS, bet «Gulbene» ar 3:1 pagarinājumā pārspēja pirmās līgas vienību Valmieras FK/BSS.

Pagājušā gada Latvijas kausa izcīņas finālā «Ventspils» ar 3:1 uzvarēja «Liepājas metalurga» vienību, bet 2010.gada turnīrā sensacionāli triumfēja tās sezonas virslīgas čempionāta debitanti «Jelgava», finālā pēcspēles sitienu sērijā ar 3:2 uzvarot «Jūrmala-VV» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu