Vakar satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros divi cilvēki gājuši bojā, bet 12 cilvēki cietuši, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vakar Cesvaines novadā uz ceļa Kraukļi-Dzezava pirmā kilometra automašīna «VW Golf» nobrauca no brauktuves un iebrauca kokā. Negadījumā automašīnas vadītājs,1982.gadā dzimušais vīrietis gāja bojā.

Savukārt Rīgā, Murjāņu ielā kāda automašīna uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām slimnīcā mira.

Tāpat Rīgā, Ūdensvada ielā automašīna «Škoda Octavia» nobrauca no braucamās daļas, apgāzās uz jumta un noslīdēja uz ūdenskrātuves ledus. Avārijā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri no hospitalizācijas atteicās.

Tomēr ceļu satiksmes negadījums ar lielāko cietušo skaitu noticis Tukuma novadā, kad notika divu automašīnu sadursme, kurā traumas guvuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un 10 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu