«Torpedo» izvirzās vadībā Rietumu konferences 1/2 finālā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa iepriekšējā kārtā pieveica Latvijas vienību Rīgas «Dinamo», sestdien pārņēma vadību konferences pusfināla sērijā.

Dueļa trešajā mačā «Torpedo» izbraukumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 1:0) pirmajā pagarinājumā pieveica Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas «Dinamo» vienību.

Šajā mačā «Dinamo» hokejisti trīs reizes atradās minimālā vadībā, tomēr «Torpedo» komanda allaž spēja atspēlēties.

Uzvarētājiem ar diviem precīziem metieniem izcēlās Martins Tērnberjs, kurš spēles 78.minūtē guva arī uzvaras vārtus, bet pa reizei precīzi bija Dmitrijs Makarovs un Roberts Nilsons.

Savukārt Maskavas «Dinamo» labā vārtus guva Jakubs Klepišs, Mihails Aņisins un Konstantīns Gorovikovs.

Sērijā līdz četrām uzvarām «Torpedo» izvirzījās vadībā ar rezultātu 2-1. Nākamais mačs pirmdien atkal notiks Maskavā.

Tikmēr pirmo uzvaru Rietumu konferences pusfināla sērijā sestdien izcīnīja Mitišču «Atlant» komanda, kas savā laukumā ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Sanktpēterburgas SKA.

Rezultātu spēles 11.minūtē atklāja SKA komandas uzbrucējs Fjodors Fjodorovs, bet trešās trešdaļas sākumā Patriks Zakrisons panāca neizšķirtu. Savukārt uzvaras vārtus «Atlant» guva cīņas 66.minūtē, kad precīzi meta Janne Niskala.

Jāuzteic arī «Atlant» komandas vārtsarga Konstantīna Baruļina teicamais sniegums - viņš cīņas gaitā atvairīja 43 no 44 pretinieku metieniem.

Šajā sērijā SKA saglabāja vadību ar rezultātu 2-1. Nākamais mačs pirmdien atkal risināsies Mitiščos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu