TVNET kolektīvs veiksmīgi startējis "Nordea" Rīgas maratonā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien “Nordea” Rīgas maratonā Rīgas ielas pulcēja nebijuši daudz skriet gribētāju - 8593 dalībniekus. Dažādas maratona distances skrēja arī TVNET komanda, kura šajā pasākumā iesaistās jau vairākus gadus.

42,195 kilometrus garo stafeti pārstāvēja komanda “Dailes teātris mīl TVNET”, uzrādot ļoti atzīstamu rezultātu, 64 komandu konkurencē ieņemot 29. vietu. Komandā bija TVNET mārketinga direktore Linda Saulīte, Dailes teātra aktieri Lauris Dzelzītis un Intars Rešetins, kā arī Nordea pārstāve Ieva Mūze. Komandas kopējais laiks trasē 3 stundas, 37 minūtes un 59 sekundes.

Mūsu komanda piedalījās arī pusmaratonā (21 km 097,5 m) - TVNET mārketinga direktores māsa Agita Gritāne un komandas trenere Zanda Zariņa-Rešetina, kā arī TVNET programmētājs Edijs Sirotins. Visi komandas dalībnieki godam sasniedza pusmaratona finiša līniju, turklāt ar visnotaļ labiem rezultātiem.

Visvairāk pārstāvēto 5 km jeb minimaratonu pieveica visi pārējie TVNET skrējēji, turklāt mūsu komandu klātienē visās distancēs aktīvi atbalstīja pārējais TVNET kolektīvs. TVNET darbinieki ir vienisprātis - uz tikšanos nākamgad!

Pasākumā kārtējo reizi pierādījās, ka tas apvieno patīkamo ar lietderīgo. Proti, lielisks laika pavadīšanas veids ģimenes un draugu lokā, kā arī veselību veicinošs. Viens skrējiens. Viena sajūta!

Par maratona uzvarētāju vīriešu konkurencē kļuva Baltkrievijas sportists Oļegs Gurs, kurš 42,195 kilometrus garo distanci veica 2 stundās, 18 minūtēs un 35 sekundēs, bet sieviešu konkurencē uzvarētājas laurus plūca viņa tautiete Katarina Demidova (2:47.30).

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu