Sprinta karalis Bolts uzrāda visu laiku labāko rezultātu 150 metros

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jamaikiešu sprinteris, pasaules rekordu īpašnieks 100 metru un 200 metru distancēs Useins Bolts svētdien Lielbritānijas pilsētā Mančestrā notikušajās ielu sprinta sacensībās sasniedza visu laiku ātrāko rezultātu 150 metru distancē.

Bolts distanci veica 14,35 sekundēs, par 0,45 sekundēm labojot iepriekšējo rekordu, ko 1983.gadā uzrādīja Itālijas sportists Pjetro Menea.

Otrajā vietā šajās sacensībās ierindojās brits Marlons Devonišs, kurš 150 metru distanci veica 15,07 sekundēs.

Savukārt sieviešu konkurencē uzvaru izcīnīja Bahamu salu pārstāve Debija Fergusone-Makenzija, kas finišēja pēc 16,54 sekundēm. Otrajā vietā ierindojās 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu čempione 400 metru distancē Kristīne Ohurogu no Lielbritānijas, kas uzrādīja rezultātu 17,10 sekundes.

Jau ziņots, ka 22 gadus vecais Bolts, kurš Pekinas Olimpiādē tika pie trim zelta medaļām, uzvarot 100 un 200 metru sprinta distancēs, kā arī palīdzot Jamaikas izlasei triumfēt 4x100 metru sprinta stafetē, 29.aprīlī uz pielijuša lielceļa nespēja novaldīt savu BMW M3 automašīnu, kas apmeta kūleni un ieslīdēja grāvī.

Kā apgalvoja sportista menedžeris Normens Pīrts, kreisās kājas traumu sprinteris guva, saskrāpējoties ar krūmu zariem brīdī, kad viņš kāpa ārā no automašīnas.

Sacensības Mančestrā bija jamaikiešu zvaigznes pirmais šī gada starts Eiropā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu