Siguldā norisināsies skeletona un bobsleja sezonas noslēguma pasākums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Brāļi Dukuri un brāļi Šici, bobsleja zvaigznes Melnbārdis, Dreiškens un citi Latvijas skeletonisti, kamaniņnieki un bobslejisti aicina pievienoties ikvienu īstenu ziemas sporta veidu fanu un atbalstītāju skaistam ziemas noslēguma pasākumam Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē 17.martā, TVNET informē Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Šajā ziemas sezonā Latvijas skeletonisti, bobslejisti un kamaniņu braucēji daudzkārt iepriecināja Latvijas ziemas sporta līdzjutējus ar izciliem panākumiem, izcīnot gan vietas uz pjedestāla, gan arī ierindojoties labāko pasaules ziemas sporta veidu sportistu pirmajā sešiniekā. Mūsu sportistu centieniem līdzi sekoja daudzi tūkstoši fanu Latvijā gan pie televīzijas ekrāniem, gan arī tieši sacensību norises vietās, sajūsminoties par sasniegumiem un atbalstot arī brīžos, kad sniegums neizdevās tik labs, kā cerēts.

Latvijas Bobsleja un skeletona federācija vēlas pateikties ikvienam mūsu sportistu līdzjutējam, aicinot piedalīties sezonas noslēguma pasākumā Siguldā šo sestdien, 17.martā, jau no pulksten 12.00 līdz pat vēlai pēcpusdienai.

Pasākuma programma iecerēta īpaši plaša, lai ļautu izbaudīt ziemas aizvadīšanu gan jauniem, gan ne tik jauniem faniem un vienkārši sportiskas atpūtas cienītājiem.

Sestdien Siguldas trasē notiks divi Latvijas čempionāti, bobslejā un kamaniņu divniekiem. Tāpat sestdien varēs pirmoreiz vērot īstus pavārus, kuri trasē dosies ar pannām, - brāļi Jansoni uz starta! Pirmo reizi notiks bērnu bobsleja braucieni starta estakādē, kā arī labāko un erudītāko līdzjutēju nobraucieni ar bobiem un vučko!

Un vēl – pasākuma īpašais notikums - pirmo reizi pasaulē un tieši Siguldā notiks jauktā stafete trim ziemas sporta veidiem - bobslejs, kamanas un skeletons. Moduls Riga komanda (M.Dukurs, 1.vieta LČ kamanu divniekiem, 2.vieta LČ bobslejā) pret Arčers/Binders komandu (T.Dukurs, I.Kivlenieks, 2.vieta LČ kamanu divniekiem, 1.vieta LČ bobslejā). Optibet liek likmes.

Savukārt fanu teltī ikviens interesents varēs iegūt Latvijas bobslejistu, skeletonistu un kamaniņbraucēju autogrāfus.

A/s «Latvijas gāze» īpaši parūpējusies, lai atbalstītāji varētu ērti nokļūt uz pasākumu, - ikviens, kurš būs tērpies Latvijas sporta fanu atribūtikā, varēs doties uz Siguldu vilciena Rīga-Sigulda īpašajā fanu vagonā bez maksas! Vilciens no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas aties 17. martā plkst. 10:42! Brauciena laikā tikšanās ar olimpiešiem Vitu Matīsi, Voldemāru Lūsi u.c. aktivitātes, balvas un dziesmas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu