RE Autoclub startē pasaules čempionātā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

RE Autoclub dodas pretī jauniem izaicinājumiem un no 15. līdz 18.martam Itālijas Pordenone apgabalā piedalīsies deviņpadsmitajā «Italian Baja» rallijreidā, kas ir pasaules čempionāta pirmais posms. Sešdesmit astoņu automašīnu lielā konkurencē startēs divas RE Autoclub gatavotās automašīnas. Vienu no automašīnām «Mitsubishi Pajero L2» pirmo reizi pilotēs «lidojošais soms» Tonijs Gardemeisters.

Uz starta līnijas ar numuru 211 izbrauks jaunais RE Autoclub pilots Tonijs Gardemeisters: «Šāda veida ralliju braukšu pirmo reizi. Ceru, ka spēšu mašīnu novaldīt un finišu sasniegšu ar sev un komandai apmierinošu rezultātu.»

Somam blakus sēdīsies un stūrmaņa pienākumus pildīs Agris Pētersons, kura sacensību kontā var ieskaitīt vairākus rallijreidus Latvijā, Eiropā, Krievijā un arī Dakārā, kurā piedalījās kopā ar pilotu Jāni Nagli.

Foto: Publicitātes foto

«Tonijs brauc pārliecinoši. Baiļu faktors nevienā momentā neiestājas, jūtos droši, sēžot blakus tik profesionālam braucējam,» pēc treniņu braucieniem 333 sporta kompleksā stāsta stūrmanis Agris Pētersons.

Ar 242 numuru trasē dosies otra RE Autoclub ekipāža ar krievu braucējiem Aleksandru Terentjevu un Aleksandru Terentjevu junioru. Arī šiem abiem braucējiem šīs nebūs pirmās sacensības, viņu sacensību kontā var ieskaitīt tādus rallijreidus kā Dakāra 2012 un vairākus rallijreidus gan Latvijā, gan Krievijā, gan citviet Eiropā.

Šogad rallijreida «Italian Baja» organizatori ir paredzējuši sacensību dalībniekiem, kuri ieradušies no divdesmit vienas valsts, interesantu maršrutu ar četriem posmiem, ar kopējo distances garumu 410 km. Sacensības sāksies 16.marta pēcpusdienā ar prologu – 11 km garu distanci, bet 17.martā dalībnieki saskarsies jau ar pirmo posmu - «Tagliamento» 81 km garumā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu