Jānis Vinters arī nākamgad nestartēs Dakārā (8)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kā ziņo aģentūra LETA, motobraucējs Jānis Vinters, kurš izlaida jau šā gada sākumā Argentīnas un Čīles teritorijā notikušās Dakāras sacensības, nevarēs startēt arī 2010.gada Dakārā.

Aģentūra LETA ziņo, ka Vinters iepriekšējās Dakāras sacensībās nestartēja, jo piedzīvoja kritienu 2008.gada nogalē Apvienotajos Arābu Emirātos notikušajā Desert Challenge rallijreidā, kas faktiski bija sagatavošanās pirms lielā starta 2009.gada sākumā Dienvidamerikā.

Kritiena rezultātā Vinters guva muguras traumu, kuras ārstēšanai šoruden būšot nepieciešama vēl viena operācija, kas nozīmē - visu laiku labāko panākumu Dakarās sacīkstēs guvušais sportists izlaidīs arī 2010.gada sacensības. To apliecinājis Jāņa Vintera motokomandas menedžeris Jānis Gaigals, kurš arīdzan norādījis - ja komandai neizdosies atrast sponsoru, kurš segtu vismaz pusi no izdevumiem, Latvijas komanda vispār varētu nākamgad Dakārā nestartēt.

Jau ziņots, ka šogad Latvijas komanda deva iespēju Jāņa Vintera vietā braukt kādam citam Latvijas sportistam, jo par viņu jau bija iemaksāta dalības nauda un nestartēšanas gadījumā tā tiktu zaudēta, tomēr neviens no latviešiem nespēja tik ātri sagatavoties smagajam rallijreidam, tāpēc Latviju "Dakaras" rallijreidā no motosportistiem pārstāvēja tikai Einārs Vinters, kurš sacensību kopvērtējumā izcīnīja 14.vietu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu