Sieviešu valstsvienība trenējas ar Liepājas sporta skolas audzēknēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 11. maijā, no plkst. 10:00 līdz 12:00, Latvijas Nacionālā sieviešu basketbola valstsvienība, uzsākot treniņnometni Liepājā, aizvadīja atklāto treniņu Liepājas Olimpiskajā centrā, TVNET informē LBS.

Satikt meitenes uz treniņu bija ieradies Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks, kurš sveica basketbolistes Liepājā un novēlēja tām veiksmi Eiropas čempionātā, tāpat komandai veiksmi novēlēja vietējās sporta skolas meitenes un ar muzikālu veltījumu meitenes uzrunāja dziedātāji Emīls Balcers un Linda Zāģere.

Sākoties treniņam, tā pirmo daļu kopā ar valstsvienības spēlētājām aizvadīja Liepājas sporta skolas zēni un meitenes.

Turpinot gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram basketbolā sievietēm, kas no 7. līdz 20. jūnijam norisināsies Latvijas pilsētās, Latvijas Nacionālā baskebola valstsvienība Liepājā uzturēsies līdz 17. maijam, jau ceturtdien, 14. maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā plkst. 19:00 aizvadot pirmo pārbaudes spēli pret Lietuvas valstsvienību. Nākamajā dienā komandas tiksies vēlreiz slēgtajā spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu