«Eži» domā par revanšu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Mobilā telefona (LMT) Regbija klubs «Eži» jaunajai sezonai gatavojas ar lielu atbildību. Pagājušogad komanda palika otrajā vietā gan Latvijas kausa izcīņā, gan Latvijas čempionātā, tāpēc šosezon galvenās domas saistās ar revanšu, proti, pirmo vietu izcīnīšanu, TVNET informē Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs Jānis Erenbergs.

Savukārt Latvijas čempionātā regbijā 7 «Eži» šosezon plāno startēt ar divām komandām. Vienu veidos jaunieši, kas spēkus izmēģinās otrajā līgā, bet otru gados pieredzējuši spēlētāji, kas startēs «augstākajā sabiedrībā». Toties tie spēlētāji, kas pagājušogad stiprināja vicečempionu «Kurši/Livonia» rindas, turpinās savas gaitas šajā vienībā.

Tādējādi «Ežu» regbisti septiņniekā šosezon būs redzami trijās vienībās. Klasiskajā regbijā jeb regbijā 15 «Eži/LMT» gan Latvijas kausa izcīņā, gan valsts čempionātā startēs ar vienu komandu.

Gaidot jaunās sezonas spēles, «Eži/LMT» nopietni trenējas Latvijas Universitātes stadiona trenažieru zālē un nedaudz skrien pa pašu stadionu. Bet vienreiz nedēļā «adataiņi» pulcējas «Skonto» olimpiskajā hallē, kur uz puslaukuma darbojas ar bumbām.

LMT RK «Eži» treneris Juris Straume: «Patiesībā mums pietiktu spēlētāju divām komandām, taču, ņemot vērā treniņu apmeklētību un dažu spēlētāju gūtās traumas, secinājām, ka divām vienībām mums spēku ir pamaz, lai arī vienai komandai – par daudz. Tāpēc tagad domājam par citām sacensībām regbijā 15, kurās mēs varētu iesaistīties jaunajā sezonā. Viens no šādiem piedāvājumiem nāk no Lietuvas, kuras regbijs šobrīd pārdzīvo šķelšanos. Mums zvanīja no Šauļiem, piedāvājot iesaistīties kopīgās sacensībās ar divām Šauļu komandām un vienu no Klaipēdas. Tādējādi mums jau būtu vismaz trīs izbraukumi uz Lietuvu. Tiesa, par šīm sacensībām vēl nav pilnīgas skaidrības un vēl būs vajadzīgs laiks, lai pie tādas tiktu. Tomēr galvenā prioritāte mums allaž ir bijis Latvijas čempionāts un Latvijas kausa izcīņa. Šeit mēs cīnīsimies par visaugstākajām vietām ar «Kalvi» un «Miesniekiem». Tā bija jau pagājušogad, taču diemžēl tas neizdevās nedz vienās, nedz arī otrās sacensībās. Arī pārējās spēlēs cīnīsimies tikai un vienīgi par uzvaru. Tāds allaž ir bijis mūsu mērķis un uzdevums. Vēl gribu piebilst, ka jaunās sezonas galvenais akcents tiks likts uz jaunajiem regbistiem.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu