Mančestras "City" piedāvā "Real" 40 miljonus eiro par Raulu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "City" piedāvājis pagājušā gada Spānijas čempionvienībai Madrides "Real" 40 miljonus eiro (28 miljonus latu) par pieredzējušā Spānijas izlases uzbrūkošā pussarga Raula pāreju, piektdien vēstīja Spānijas sporta laikraksts "Marca".

Jaunais "City" vienības īpašnieks, Abū Dabī šeihs Mansurs bin Zajeds al Nahjans ir gatavs samaksāt gan minēto summu, gan visus pārējos transfēra izdevumus, lai tikai iegūtu sava kluba īpašumā 31 gadu veco spēlētāju, teikts laikrakstā.

Kā ziņots, 2008.gada augustā līdzīgā veidā no Madrides "Real" uz Mančestras "City" klubu negaidīti pārgāja arī brazīliešu uzbrucējs Robinju. Tieši viņš esot ieteicis premjerlīgas komandas īpašniekiem iegādāties Raulu.

Rauls Madrides klubā pavadījis visu savu profesionālo karjeru, palīdzot "Real" vienībai piecas reizes izcīnīt Spānijas čempionu titulu un trīs reizes triumfēt UEFA Čempionu līgā, un ir kluba rekordists gūto vārtu skaita ziņā - viņa kontā 14 pirmās komandas sastāvā aizvadīto gadu laikā ir sakrājušies 316 vārtu guvumi.

Līgumu ar Madrides klubu Rauls noslēdzis līdz 2011.gadam.

Jau ziņots, ka šī gada sākumā Mančestras "City" piedāvāja rekordlielu summu - 110 miljonus eiro (77 miljonus latu) - Itālijas A sērijas klubam "AC Milan", vēloties iegūt savā īpašumā Brazīlijas izlases uzbrūkošo pussargu Kaku. Tomēr iespaidīgais skaitlis nepārliecināja tā īpašnieku, Itālijas premjerministru Silvio Berluskoni, un darījums tā arī nenotika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu