«Liepājas metalurga» hokejistiem trešais zaudējums BAČ 1/4 fināla sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā sestdien savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:2, 1:1) zaudēja Latvijas uzbrucēju Kaspara Saulieša un Sergeja Pečuras pārstāvētajai Grodņas «Ņeman» komandai.

Līdz ar to sērijā līdz trijām uzvarām «Liepājas metalurgs» cieta neveiksmi ar rezultātu 1-3.

Sestdienas mačā vārtus liepājnieku labā guva Raimonds Tūbelis un Gunārs Skvorcovs.

Uzvaras vārtus «Ņeman» guva pusotru minūti pirms trešās trešdaļas beigām, kad precīzi meta Pāvels Bojarčuks.

«Ņeman» komandai no Latvijas hokejistiem šajā spēlē palīdzēja tikai Pečura, kurš laukumā atgriezās pēc sešu spēļu izlaišanas. Viņš ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm neizcēlās, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Sērijas pirmajā mačā «Liepājas metalurgs» izbraukumā zaudēja ar rezultātu 0:3, otrajā cīņā viesos spēja sarūpēt pārsteigumu, izcīnot panākumu ar 3:2, bet trešajā spēlē piektdien piekāpās savā laukumā ar 1:6.

Regulārajā čempionātā abas komandas savā starpā spēkojās piecas reizes, trīs panākumus izcīnot «Ņeman» komandai.

Saulietis regulārajā čempionātā piedalījās 37 «Ņeman» komandas cīņās, izceļoties ar 12 vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Pečura 19 spēlēs tika pie diviem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā «Liepājas metalurgs» ar 51 punktu 50 spēlēs ieņēma septīto vietu, bet «Ņeman» ar 117 punktiem ierindojās otrajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu