Bolts pēc piedzīvotās autoavārijas cer nākamnedēļ atsākt treniņus

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jamaikas sprinta zvaigznei Useinam Boltam pēc pagājušajā nedēļā piedzīvotās autoavārijas otrdien izņemtas šuves no kreisās kājas, un jau nākamnedēļ viņš cer atsākt treniņus.

"Viņš veseļojas veiksmīgi. Pēc pāris dienām viņš plāno atsākt treniņus," izteicās Bolta menedžeris Normens Pīrts.

Bolts traumu guva pagājušajā nedēļā, kad uz pielijuša lielceļa nespēja novaldīt savu BMW M3 automašīnu, kas apmeta kūleni. Sākotnēji Pīrts apgalvoja, ka vienīgās traumas sprinteris guvis, saskrāpējoties ar krūmu zariem, kāpjot ārā no grāvja. Paredzams, ka Bolts būs gatavs piedalīties ielu sacīkstēs Mančestrā, kas plānotas 17.maijā. 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu trīskārtējam čempionam un pasaules rekordu īpašniekam 100 un 200 metru sprinta distancēs Boltam tas būs pirmais šī gada starts Eiropā, kas notiks neilgi pirms jūnijā un jūlijā paredzētās IAAF pasaules vieglatlētikas tūres, kā arī pirms pasaules čempionāta, kas augustā norisināsies Berlīnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu