HK «Liepājas metalurga» otrais zaudējums BAČ ceturtdaļfināla

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skliepajasmetalurgs.lv

Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijas trešajā mačā piektdien savā laukumā ar 1:6 (0:3, 0:1, 1:2) pārliecinoši zaudēja Latvijas uzbrucēju Kaspara Saulieša un Sergeja Pečuras pārstāvētajai Grodņas «Ņeman» komandai.

Latvijas kluba labā vienīgos vārtus guva Artūrs Mickevičs, kurš precīzi meta 50 sekundes pirms cīņas beigām. Šajā brīdī liepājnieki jau zaudēja ar 0:6.

Tikmēr Saulietis šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm neizcēlās, cīņu noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Pečura nepiedalījās sestajā BAČ mačā pēc kārtas.

Sērijā līdz trijām uzvarām «Liepājas metalurgs» nonāca zaudētājos ar 1-2. Sērijas ceturtais mačs sestdien notiks Liepājā.

Sērijas pirmajā mačā pirmdien «Liepājas metalurgs» izbraukumā zaudēja ar rezultātu 0:3, bet otrajā cīņā dienu vēlāk spēja sarūpēt pārsteigumu, izcīnot panākumu ar 3:2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu