«Liepājas metalurgs» ar «sauso» zaudējumu sāk BAČ 1/4 finālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijas pirmajā cīņā pirmdien ar rezultātu 0:3 (0:3, 0:0, 0:0) izbraukumā zaudēja Latvijas uzbrucēju Kaspara Saulieša un Sergeja Pečuras pārstāvētajai Grodņas «Ņeman» komandai.

Drošus pamatus uzvarai laukuma saimnieki ielika jau pirmajā trešdaļā, kurā guva trīs vārtus. Atlikušajā laikā Latvijas klubs tā arī neprata pārspēt pretinieku vārtsargu un piedzīvoja zaudējumu.

Saulietis šajā spēlē nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients palika neitrāls.

Savukārt Pečura nepiedalījās ceturtajā BAČ mačā pēc kārtas.

Ceturtdaļfināla sērija ilgs līdz vienas komandas trim uzvarām. Otro reizi abas komandas savā starpā spēkosies otrdien Grodņā, bet trešā spēle plānota piektdien Liepājā.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā abas komandas savā starpā spēkojās piecas reizes, trīs panākumus izcīnot «Ņeman» komandai.

Saulietis regulārajā čempionātā piedalījās 37 «Ņeman» komandas cīņās, tiekot pie 12 vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Pečura 19 spēlēs ticis pie diviem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā «Liepājas metalurgs» ar 51 punktu 50 spēlēs ieņēma septīto vietu, bet «Ņeman» ar 117 punktiem ierindojās otrajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka pagājušajā sezonā «Liepājas metalurgs» BAČ regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, bet ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas «Metallurg» komandas pārākumu. Pēc tam spēcīgākie hokejisti pievienojās «Liepājas metalurgs 2» vienībai, palīdzot tai triumfēt Latvijas atklātajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu