Liepājā apvidus automašīna notriec sirmgalvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Liepājā autovadītāja ar apvidus automašīnu notriekusi kādu 82 gadus vecu gājēju.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka 1956.gadā dzimusi sieviete plkst.13 ar automašīnu «Toyota RAV4» brauca pa Jūras ielu un veica kreiso pagriezienu uz Friča Brīvzemnieka ielu, kur notrieca gājēju, 1929.gadā dzimušu sievieti. Cietusī ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt plkst.19 Rīgā, Malienas ielā, 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW» notrieca pagaidām neidentificētu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji, bet astoņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji: divi autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu