Noslēdzas starptautiskais hokeja turnīrs jauniešiem ”Volvo kauss 2009”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Rīgā noslēgsies Latvijā plašākais starptautiskais hokeja turnīrs jauniešu komandām “Volvo kauss 2009”.

No 17. līdz 19. aprīlim “Volvo sporta centrā” par kausu sacentīsies U12 un U18 vecuma grupu komandas no septiņām valstīm. U12 vecuma grupas turnīrā piedalās 10 komandas - “Prizma”/“Pārdaugava” 97 un “Prizma”/“Pārdaugava” 98 no Latvijas, “Pori Ässät” E-97 un divas Helsinku IFK komandas no Somijas, “Amber Star” no Krievijas, “Viru Sputnik” no Igaunijas, “Dordrecht Lions” no Nīderlandes, “Nottingham Tiger Cubs” no Anglijas un “Ice Time Nahariya” no Izraēlas.

U18 vecuma grupas turnīrā piedalās astoņas komandas - “Prizma”/“Pārdaugava” un “ASK/Ogre” no Latvijas, “HC Nokia”, “Porvoo Hunters” un “Suolahden Urho” no Somijas, “Kungsbacka Kings” un ”Torsby/Sunne IK” no Zviedrijas un “Dubai Sandstorms” no Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Volvo kausa 2009” sacensības U14 vecuma grupā. Pirmo vietu 14 komandu konkurencē izcīnīja HK “Pērkons” 95 komanda no Latvijas, otrajā vietā ierindojās “Serebriannye Akuli” no Krievijas, bet trešajā – “Prizma/Pārdaugava” 95 no Latvijas.

“Volvo kausa” izcīņu jau ceturto gadu rīko “Volvo sporta centrs”, hokeja klubs “Prizma”, sporta skola “Pārdaugava” un “European Ice Hockey Tournament Consultancy”. Kopumā “Volvo kausa 2009” septiņās vecuma grupās piedalās vairāk nekā 70 bērnu un jauniešu hokeja komandas no Latvijas, Zviedrijas, Somijas, Dānijas, Norvēģijas, Krievijas, Baltkrievijas, Slovākijas, Lielbritānijas, Igaunijas, Nīderlandes, kā arī Apvienotajiem Arābu Emirātiem un Izraēlas. Spēles marta un aprīļa nedēļas nogalēs tiek aizvadītas “Volvo sporta centra” divos ledus laukumos, kā arī daļa spēļu Inbox.lv ledus hallē. Ieeja uz visām spēlēm ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu