Atrasts mazākais Latvijas hokeja fans (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) un "Henkel Latvija" ar Izglītības un zinātnes ministrijas līdzdalību organizētā akcija „Meklējam lielāko no mazajiem hokeja faniem Latvijā!” ir noslēgusies.

Eseju un zīmējumu konkursa uzvarētājs ir Rihards Norvaišs, astoņus gadus jauns Rīgas 41. vidusskolas 1.a klases skolēns, kurš pārstāvēs Latvijas līdzjutējus 73. Starptautiskās hokeja federācijas rīkotajā pasaules čempionātā hokejā Bernē, Šveicē.

Rihards Norvaišs tiks publiski apbalvots pārbaudes spēles Latvija – Slovākija laikā šā gada 16. aprīlī Arēnā Rīga, kur viņam tiks pasniegta galvenā balva - pilnībā apmaksāts ceļojums un uzturēšanās Bernē, Šveicē un iespēja kopā ar kādu no vecākiem vai aizbildni vērot klātienē savus favorītus Latvijas un Austrijas valstsvienību spēlē šā gada 29. aprīlī.

Uzvarētāja klasesbiedri saņems hokeja fanu atribūtikas komplektus no konkursa organizētājiem, kas tiks nogādāti uz Rīgas 41. vidusskolu.

Konkursa 10 interesantāko darbu autori:

Rihards Norvaišs, Rīgas 41. vidusskola;

Māris Graudiņš, Jūrmalas Alternatīvā skola;

Denijs Romanovskis, Jelgavas 3. pamatskola;

Tatjana Krjučkova, Limbažu 1. vidusskola;

Edvards Staris, Rīgas pirmskolas iestāde pie 49. vidusskolas;

Diāna Čakša, Jaunsilavas pamatskola;

Diāna Perčatkina, Liepājas 12. vidusskola;

Antons Sparāns, Rīgas 93. vidusskola;

Betija Deina Muižniece, Valmieras Pārgaujas pamatskola;

Ieva Laviņa, Liepājas internātpamatskola.

Darbi tiks publicēti Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā www.lhf.lv.

Latvijas Hokeja federācijas un "Henkel Latvija" kopīgi rīkotais konkurss „Meklējam lielāko no mazajiem hokeja faniem” norisinājās līdz šā gada 9. aprīlim. Konkursā tika aicināti piedalīties bērni no 6 līdz 12 gadu vecumam no visas Latvijas. Konkursa dalībniekiem bija jāuzzīmē zīmējums vai jāuzraksta eseja par hokeja tēmu. Latvijas Hokeja federācija un "Henkel Latvija" izsaka lielu gandarījumu un pateicas visiem konkursa dalībniekiem par iesūtītajiem interesantajiem darbiem. Kopumā tika saņemti un izvērtēti 148 bērnu radošie darbi, no 55 skolām Latvijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu