Montoija izraisa sadursmi ar trases servisa auto (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien pēc vairākkārtējas atlikšanas noslēdzās vienas no populārākajām autosporta sezonas sacensībām Savienotajās Valstīs – NASCAR seriāla posms Daytona 500.

Jau vēstījām, ka pirmais kvalifikācijas brauciens ar visnotaļ iespaidīgu avāriju beidzās Danikai Patrikai, taču gludi Daytona 500 nedēļas nogales (arī šīs nedēļas sākuma) ietvaros negāja arī Huanam Pablo Montoijam.

Kolumbiešu autosportists, ko mūsu pusē labāk pazīst kā F1 pilotu, nevis NASCAR braucēju, brīdī, kad trasē bija devusies drošības mašīna un vairāki trases žāvēšanas auto, tehniska defekta dēļ nesavaldīja savu braucamo un lielā ātrumā uztriecās viena «žāvētāja» piekabei ar aptuveni 800 litriem degvielas.

Negadījumā necieta nedz Montoija, nedz arī trasi apkalpojošā auto vadītājs, taču ugunsdzēsējiem nācās krietni vien papūlēties, līdz izdevās apslāpēt liesmu mutuļus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu