Sākas LJBL Talantu nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 27. februāra līdz 3. martam Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga trešo gadu pēc kārtas rīko Talantu nedēļu. Otrdien paši mazākie basketbolisti iesildīs Arēnu, kā arī turpināsies trīspunktnieku un soda metienu konkurss Zelta roka, kurā var piedalīties ikviens jaunais spēlētājs ikvienā sporta skolā.

Otrdien no plkst. 14 līdz plkst. 16 Arēnā Rīga notiks akcija Swedbank Basketbols aicina. Latvijas čempionvienības VEF Rīga spēlētāji Kristaps Janičenoks un Sīms Sanders Vene, treneris Uvis Helmanis, fizioterapeits Harijs Hanzens, kā arī Anda Eibele, Laura Audere un Uģis Viļums vadīs divas nodarbības Rīgas skolu jaunāko klašu audzēkņiem.

Dalībnieki iepazīs basketbola pamatus, saņems uzaicinājumus trenēties sporta skolās un iespēju vakarā apmeklēt Eiropas kausa izcīņas spēli VEF Rīga – Valencia.

Turpinās konkurss Zelta roka, kas risināsies līdz piektdienai (ieskaitot). Var piedalīties ikviens Swedbank LJBL spēlētājs, savas komandas treniņa laikā metot sodus un trīspunktniekus, cenšoties trāpīt pēc iespējas vairāk reižu pēc kārtas.

Treneri apkopos katra spēlētāja labākos rezultātus īpašās anketās, kuras atsūtīs LJBL@LBS.lv.

Rezultāti tiks vērtēti četrās vecuma grupās: 1. grupa (U10, U11, U12), 2. grupa (U13, U14), 3. grupa (U15, U16), 4. grupa (U17, U19).

Visi rezultāti tiks apkopoti un publicēti www.basket.lv

Katras grupas labākā rezultāta īpašnieks saņems balvu - basketbola apavus. Būs arī veicināšanas balvas pieciem labākajiem katrā vecuma grupā.

Turpinās LJBL dalībnieku aptauja «Kāds ir tavs talants?», kas risināsies līdz piektdienai. Pa e-pastu (LJBL@LBS.lv) īsi uzraksti, ko vēl interesantu dari laikā, kas paliek brīvs pēc mācībām un basketbola. Uzzināsim daudz jauna par saviem komandas biedriem un pretiniekiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu