Noslēdzies LČ Amatieru līgā volejbolā dāmām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas nogalē noslēgusies Latvijas volejbola čempionāta Amatieru līgas sezona dāmu komandām. Čempionātā piedalījās sešas komandas, un par čempionēm kļuva SK "Babīte" volejbolistes.

LČ Amatieru līgā dāmām šosezon piedalījās sešas komandas – SK „Babīte”, „Jēkabpils SC”, „Rīgas Tehniskā Universitāte”, „Latvijas Universitāte”, „Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija” un „Latvijas Lauksaimniecības Universitāte”. Regulārajā čempionātā komandas izspēlēja divu apļu turnīru, katra ar katru tiekoties divas reizes. Pusfinālos SK „Babīte” un „Jēkabpils SC” komanda apspēlēja attiecīgi „RTU” (3:0) un „LSPA” (3:2) volejbolistes. Turnīra finālā tādējādi tikās SK „Babīte” un „Jēkabpils SC” volejbolistes. Visai pārliecinošu uzvaru (3:0) tajā svinēja pirmās un kļuva par LČ Amatieru līgas čempionēm. Cīņā par trešo vietu „RTU” komanda ar tādu pašu rezultātu (3:0) apspēlēja „LSPA” volejbolistes.

Pēc čempionāta tika noteiktas katras komandas labākās spēlētājas. Par tām kļuva: Gunta Pāla, Agnese Vaska, Sanita Kuprašova, Sallija Arhipova, Zane Karsa, Anete Brīvule.

LČ Amatieru līgas izšķirīgo spēļu rezultāti

Fināls: SK Babīte - Jēkabpils SC 3:0 (25:17, 25:21, 25:20)

Spēle par trešo vietu: RTU – LSPA 3:0 (25:15, 25:13, 25:20)

Vietu sadalījums: 1. SK Babīte 2. Jēkabpils SC 3. RTU 4. LSPA 5. LLU 6. LU

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu