Reģistrētas izmaiņas AS "Dinamo Rīga" vadībā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien reģistrētas izmaiņas Kontinentālās hokeja līgas kluba īpašnieces AS "Dinamo Rīga" vadībā, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija.

Viesturu Koziolu kompānijas valdes priekšsēdētāja amatā aizstājis Normunds Sējējs.

Darbu AS "Dinamo Rīga" valdē turpina Rolands Brolišs, Zigmārs Priede un Armands Simsons, savukārt padomē darbojas Krists Freibergs, Aldis Pauniņš, Juris Savickis, kurš ir padomes priekšsēdētāja vietnieks, un Guntis Ulmanis, kurš ir padomes priekšsēdētājs.

Jau ziņots, ka Koziols, atstājot AS "Dinamo Rīga" valdes priekšsēdētāja amatu, jau ir pārdevis sev piederošos 12,18% uzņēmuma akciju. Taču akciju pircēju viņš neatklāj, jo tāda ir kluba akcionāru nostāja.

"Pārējo akcionāru vēlme ir, lai akciju pircējs šobrīd netiktu atklāts," sacīja Koziols. "Tomēr varu pateikt, ka uztraukumam nav pamata - [Latvijas Hokeja federācijas prezidents] Kirovs Lipmans tas nav."

Iepriekš tika pieļauta iespēja, ka Koziola vietā kluba prezidenta vietā, visticamāk, stāsies viens no tā dibinātājiem un akcionāriem, ekspremjers Aigars Kalvītis (TP). Taču Savickis intervijā laikrakstam "Dienas Bizness" izteicās, ka uzņēmumam "Dinamo Rīga" ir arī vairāki citi kandidāti, kas varētu ieņemt šo amatu.

Līdz šim uzņēmumam "Itera Latvija" piederēja 39,02% AS "Dinamo Rīga" akciju. Koziolam piederēja 12,18%, savukārt Savickim, Kalvītim, Ulmanim un Guntim Rāvim katram bija pa 9,76% akciju. Pauniņam pieder 7,32% akciju, bet Freibergam - 2,44% akciju.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu