Turpinās jauniešu hokeja turnīrs “Volvo kauss 2009”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 3. līdz 5.aprīlim “Volvo sporta centrā” par kausu sacentīsies U13 un U16 vecuma grupu komandas no astoņām valstīm. U13 vecuma grupas turnīrā piedalās 12 komandas – “Prizma”/“Pārdaugava”, HS “Rīga” un Jelgavas LSS no Latvijas, “Huddinge Hockey” un “Stocksunds IF” no Zviedrijas, “Kiekko Vantaa” un “Pelicans 2000” no Somijas, “Tihvinskije Jastrebi” no Krievijas, “HC Prešov 07” no Slovākijas, “Gruner” no Norvēģijas, “PSK Narva” no Igaunijas un Midlands Conference komanda no Anglijas.

U16 vecuma grupas turnīrā piedalās 10 komandas – "Prizma"/"Pārdaugava" un "Pērkons" no Latvijas, "Segeltorp IF", "Töreboda HF", "SK Iron" un "Tegs SK" no Zviedrijas, "Itä-Helsingin Kiekko" un "HC Nokia" no Somijas, "HC Unistars" no Igaunijas un Anglijas komanda.

Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās "Volvo kausa 2009" sacensības U10 un U15 vecuma grupās. Jaunākajā grupā pirmo vietu izcīnīja "Sāga", otrajā vietā ierindojās "Prizma/Pārdaugava", bet trešajā – Jelgavas LSS. U15 vecuma grupā par uzvarētājiem kļuva "Herning IK" no Dānijas, otrajā vietā atstājot Rīgas HSSS, bet trešajā – "Prizma/Pārdaugava" komandas.

"Volvo kausa" izcīņu jau ceturto gadu rīko "Volvo sporta centrs", hokeja klubs "Prizma", sporta skola "Pārdaugava" un "European Ice Hockey Tournament Consultancy". Kopumā "Volvo kausa 2009" septiņās vecuma grupās piedalīsies vairāk nekā 70 bērnu un jauniešu hokeja komandas no Latvijas, Zviedrijas, Somijas, Dānijas, Norvēģijas, Krievijas, Baltkrievijas, Slovākijas, Lielbritānijas, Igaunijas, Nīderlandes, kā arī Apvienotajiem Arābu Emirātiem un Izraēlas. Spēles marta un aprīļa nedēļas nogalēs tiks aizvadītas "Volvo sporta centra" divos ledus laukumos, kā arī daļa spēļu – "Inbox.lv ledus hallē". Ieeja uz visām spēlēm ir bez maksas.

Ar sacensību kalendāru un spēļu rezultātiem iespējams iepazīties "European Ice Hockey Tournament Consultancy" mājas lapā www.eitc-tournaments.com

No 10. līdz 13.aprīlim par "Volvo kausu" sacentīsies U14 vecuma grupas komandas, bet no 17. līdz 19.aprīlim – U12 un U18 vecuma grupu jaunieši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu