FIBA vadība ar Dombrovski pārrunās EČ norisi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmdien, 6.aprīlī, Rīgā ieradīsies FIBA Europe prezidents Georgs Vasilakopuloss un ģenerālsekretārs Nars Zanolins, lai tiktos ar Latvijas premjerminstru Valdi Dombrovski, izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi un finanšu ministru Einaru Repši.

Tikšanās mērķis ir gūt pārliecību, ka Latvijas valsts pildīs visas uzņemtās saistības un sekmīga Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm norise Latvijā ir garantēta.

Latvijas valsts apņēmās noorganizēt Eiropas čempionātu atbilstoši standartiem, un šo apņemšanos FIBA vairākkārt ir apstiprinājuši gan toreizējais valdības vadītājs Ivars Godmanis, gan Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Rīgas pašvaldība piešķīrusi pilsētas līdzfinansējumu čempionāta organizēšanā 200 000 latu apmērā. Savukārt Valmieras pilsētas mērs Inesis Boķis skaidri apliecināja, ka pašvaldība pildīs savas saistības gan attiecībā uz pilsētas infrastruktūras sakārtošanu, gan līdzfinansējuma 60000 latu apmērā nodrošināšanu čempionātam. Arī Liepājas pašvaldības vadība apliecināja, ka piedalīsies čempionāta organizēšanā ar iepriekš plānoto līdzfinansējumu 60 000 latu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu