EČ basketbolā sievietēm biļetes pirmie varēs iegādāties Tele2 klienti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas, 2. aprīļa, tiek sākta biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm, kas šogad notiks Latvijā. Pirmo nedēļu biļetes ekskluzīvi var iegādāties tikai Tele2 klienti, par tām maksājot 30% mazāk.

Ņemot vērā faktu, ka par šā gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm ģenerālsponsoru ir kļuvis Latvijas lielākais mobilo sakaru operators Tele2, biļetes uz čempionāta spēlēm sākotnēji būs pieejamas Tele2 klientiem, savukārt no 10. aprīļa tās varēs iegādāties arī pārējie interesenti. Biļešu cenas sākas ar 3 latiem.

“Basketbols Latvijā ir īsts tautas sports, tāpēc, veidojot biļešu cenu politiku, mēs darījām visu iespējamo, lai ikvienam Latvijas iedzīvotājam būtu iespēja apmeklēt kādu no spēlēm Valmierā, Liepājā un Rīgā,” žurnālistiem sacīja Latvijas Basketbola savienības viceprezidents Edgars Šneps.

2009. gada Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm notiks no 7. līdz 20. jūnijam, un tā spēles klātienē varēs skatīties Valmierā, Liepājā un Rīgā. Kopumā čempionātā piedalīsies 16 Eiropas nacionālo izlašu komandas.

„Sports un bizness savā veidā ir ļoti līdzīgi, jo abos valda sacensība, azarts un konkurence. Turklāt abos svarīgs ir arī rezultāts! Labākā piespēle vai precīzi iemests trīspunktnieks, nedaudz citādākā formā, bet tomēr, tiek izmantots arī mūsu darbā. Tieši tāpēc Tele2 nešauboties pieņēma lēmumu atbalstīt Eiropas basketbola čempionātu sievietēm, kas šogad norisināsies Latvijā. Man ir ārkārtīgi liels prieks, ka mēs saviem klientiem pirmajiem varam piedāvāt iegādāties biļetes uz čempionāta spēlēm, turklāt par 30% lētāk,” atklāj Jānis Spoģis, Tele2 tirdzniecības un mārketinga direktors.

Tele2 noslēgtais sadarbības līgums paredz, ka uzņēmums vienlaikus kļūst arī par Latvijas Basketbola savienības (LBS) un čempionāta tehnisko sponsoru, nodrošinot ar telekomunikāciju pakalpojumiem.

Lai Tele2 klienti varētu iegādāties biļeti ar 30% atlaidi, nepieciešams sūtīt īpašu kodu uz numuru 1626. Pretī tiks nosūtīts atbildes kods, kurš būs jārāda, norēķinoties Biļešu servisa kasēs vai internetā. Plašāka informācija atrodama www.tele2.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu