"Tele2" kļūst par EČ sievietēm basketbolā ģenerālsponsoru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas mobilo sakaru operators SIA "Tele2 Latvija" ("Tele2") kļuvis par Eiropas sieviešu basketbola čempionāta ģenerālsponsoru, ceturtdien tika paziņots preses konferencē.

No šīs dienas tiek sākta arī biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionāta spēlēm. Biļešu cena būs, sākot no trīs latiem, bet "Tele2" klienti tās varēs iegādāties ar 30% atlaidi.

Tāpat "Tele2" kļuva arī par Latvijas Basketbola savienības tehnisko sponsoru.

"Līdz šim vairākus gadus "Tele2" bija ārpus sporta, taču Eiropas čempionāts ir visai valstij svarīgs notikums, ko nedaudz iespaidoja ekonomiskā krīze, tāpēc esam gatavi nākt palīgā, lai viss izdotos," izteicās "Tele2" mārketinga direktors Jānis Sproģis.

Eiropas čempionāts trijās Latvijas pilsētās Rīgā, Liepājā un Valmierā notiks no 7. līdz 20.jūnijam. Priekšsacīkšu cīņas Latvijas izlase aizvadīs Liepājā, bet izšķirošie mači notiks Rīgā.

Biļešu cenas apakšgrupu turnīrā, kas no 7. līdz 9.jūnijam notiks Liepājā un Valmierā, būs pieci lati. Par šo cenu līdzjutēji varēs vērot visas trīs dienas spēles.

Pēc tam komandas pārbrauks uz Rīgu, kur no 11. līdz 16.jūnijam notiks kvalifikācijas kārta. Šeit biļetes uz vienu spēli maksās no 3 līdz 5 latiem, bet uz trīs dienas spēlēm no 5 līdz 10 latiem. Šādas pašas biļešu cenas būs arī 17.jūnijā paredzētajos ceturtdaļfinālos, bet cenas augstākas būs izšķirošajās spēlēs. 19.jūnijā paredzētajos pusfinālos biļetes vienu spēli maksās no 5 līdz 8 latiem, bet uz abām dienas spēlēm no 10 līdz 15 latiem, savukārt uz 20.jūnijā paredzēto finālspēli biļetes būs iespējams iegādāties par 5 līdz 15 latiem, bet paketē ar biļeti uz spēli par trešo vietu tā maksās no 10 līdz 20 latiem.

Biļetes iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv", kā arī spēļu norises vietu kasēs. Līdz 7.jūnijam, iegādājoties vismaz trīs biļetes, līdzjutēji saņems 15 procentu atlaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu