Hanzas maiznīca aicina skolu komandas pieteikties maratonam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17.maijā Rīgas ielās norisināsies Nordea Rīgas maratons, kas kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem tautas sporta pasākumiem Latvijā. Maratona oficiālais partneris Hanzas maiznīca šogad dos iespēju bērniem un jauniešiem no reģionu pilsētām un rajoniem piedalīties šajos skriešanas svētkos.

„Maratona organizatoru mērķis ir piesaistīt skrējienam 10 000 dalībnieku. Hanzas maiznīca vēlas, lai starp šiem tūkstošiem būtu arī skolēnu komandas no dažādām Latvijas vietām. Mēs zinām, ka ir daudz sportisku jauniešu, kuri labprāt kopā ar klasesbiedriem un skolasbiedriem piedalītos skrējienā pa galvaspilsētas ielām, taču attālums un iespējas nokļūt Rīgā līdz šim ir bijis šķērslis startēšanai maratonā. Hanzas maiznīca apmaksās dalību maratonā piecām skolu komandām no Rīgas, Kurzemes, Zemgales, Vidzemes un Latgales, kuras tiks izvēlētas skolu komandu konkursā. Nokļūšanai Rīgā, komandām nodrošināsim transportu,” par ieceri vest skolu komandas uz maratonu stāsta Hanzas maiznīcas mārketinga un tirdzniecības direktors Edijs Vegners.

No 30.marta līdz 27.aprīlim Hanzas maiznīcas interneta mājas lapā www.hm.lv notiks skolu komandu atlase. Katrā komandā, kas pieteiksies šai atlasē, ir jābūt vismaz 4 skolēniem. Lai nopelnītu iespēju piedalīties Nordea Rīgas maratonā, skolu komandām būs jāveic 4 uzdevumi: jāapraksta savas skolas sporta tradīcijas un lielākie sporta pasākumi, jāizdomā savas komandas sauklis, pareizi jāatbild uz testa jautājumiem par Nordea Rīgas maratonu un Hanzas maiznīcu, kā arī jāatsūta video vai fotoreportāža par to, kā skolēni ikdienā sporto. Komandu sagatavotos uzdevumus vērtēs Hanzas maiznīcas mārketinga nodaļas darbinieki un oficiālie Nordea Rīgas maratona vēstnieki Edgars Šneps un Elita Patmalniece. Skolu komandas, kuras Hanzas maiznīca vedīs uz maratonu, tiks paziņotas 5.maijā. Hanzas maiznīca jau trešo gadu ir Nordea Rīgas maratona oficiālais partneris. Atbalstot skolēnu sporta aktivitātes, Hanzas maiznīca sadarbojas ar Latvijas Skolu sporta federāciju rudens un pavasara skolu krosu organizēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu