Rīgas "Dinamo" vadībā gaidāmas pārmaiņas; Koziolu varētu nomainīt Kalvītis (178)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hokeja kluba „Dinamo Rīga” vadībā tuvākajā laikā varētu notikt pamatīgas izmaiņas. To rezultātā no kluba prezidenta amata varētu šķirties pašreizējais kluba vadītājs Viesturs Koziols, bet viņa vietā varētu nākt nupat no politikas aizgājušais ekspremjers Aigars Kalvītis, liecina LETAs rīcībā nonākusī neoficiālā informācija.

Kā zināms, 25.martā Kalvītis LNT Ziņām atklāja, ka pēc 10 gadu ilga darba politiku pamet. Viņš arī nolēmis nekandidēt nevienās no tuvākajām vēlēšanām.

Uz jautājumu, ar ko bijušais premjers plāno nodarboties turpmāk, Aigars Kalvītis atbild: "Es negribētu par to šobrīd vēl daudz runāt. Man joprojām ir mīļš hokejs. Domāju, ka nākamnedēļ došos vadīt mūsu jauniešus pasaules čempionātā kā delegācijas vadītājs. Man ir daudz plānu un daudz izaicinājumu."

Lielākais AS "Dinamo Rīga" akcionārs ir "Itera Latvija" ar 39,02% akciju. Koziolam pieder 12,18%, savukārt Savickim, Guntim Ulmanim, Kalvītim, Guntim Rāvim katram pa 9,76% akciju. Aldim Pauniņam pieder 7,32% akciju, bet Kristam Freibergam - 2,44% akciju.

Komentāri (178)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu