28. martā notiks „NOKIA Triecienspēka grupējumu slaktiņš” (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot ceturto pastāvēšanas sezonu, autentiskais dēļu sportu žurnāls „Triecienspēks” aicina uz „NOKIA Triecienspēka grupējumu slaktiņu” 28. martā, Mežezera slēpošanas kalnā.

„Triecienspēka” grupējumu slaktiņš ir populārākais un lielākais ikgadējais snovborda pasākums Latvijā, tas ir snovborda karnevāls, kurā kopā sanāk snovbordisti no visas Latvijas, lai pavadītu lielisku dienu uz kalna. Šogad tas notiks jau piekto reizi.

Katrs snovborda grupējums aicināts izvirzīt četrus pārstāvjus, kas karnevālā aizstāvēs sava kluba godu; komandai jābūt tērptai saskaņotos tērpos. Pieteikt grupējuma dalību „NOKIA Triecienspēka grupējumu slaktiņā” varēs pasākumā uz vietas. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 13:13.

Karnevāla dalībnieku sniegumu vērtēs paši braucēji un šogad labākie tiks apbalvoti kategorijās „Dienas Slakteris” (dienas labākais braucējs), „Dienas Slaktere” (dienas labākā braucēja), „Labākā Triecienvienība” (sportiskākā komanda), „Labākā kostīmu brigāde” un „CŪKA 09” - īpašais vakara pārsteigums - sacensība starp labākajiem dienas slakteriem.

Atpūtas komplekss MEŽEZERS atrodas Odzes ezera krastā, 127 km no Rīgas centra braucot pa Daugavpils šoseju. Tālāk braucot, pa Pļaviņu apvedceļu, nogriezties pagriezienā uz Ērgļiem (sekot reklāmas plakātiem dzeltenā krāsā). Pie pagrieziena uz Ērgļiem labajā pusē benzīntanks LUKOIL. Pēc 4 km seko norāde pagriezienam pa labi, "Mežezera sporta un atpūtas bāze 1,5 km".

„Triecienspēka grupējumu slaktiņa” ģenerālsponsors: „NOKIA”.

Atbalsta slēpošanas kalns „Mežezers”.

Informatīvais atbalsts: „Draugiem.lv”, portāls „TVNET”, autentiskais dēļu sportu žurnāls „Triecienspēks”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu