Piektdien Daugavpilī notiks akcija «Basketbols aicina»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šodien, 17.februārī, Daugavpilī notiks šosezon piektā Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) organizētā akcija Swedbank Basketbols aicina, kurā potenciālos basketbolistus uzrunās Daugavpils Universitātes komandas spēlētājas, kā arī Jaunatnes līgas pārstāvji.

Swedbank Basketbols aicina projekta mērķis - ieinteresēt 1. un 2. klašu skolēnus nodarboties ar basketbolu.

Šodien plkst. 11 Daugavpils Valsts ģimnāzijas sporta zālē (Cietokšņa ielā 33) notiks nodarbība Daugavpils Vienības pamatskolas bērniem, bet plkst. 12:30 Swedbank Basketbols aicina viesosies Daugavpils Saskaņas pamatskolā (Saules ielā 7).

Paredzams, ka nodarbībās piedalīsies 120 jaunāko klašu skolēni no Daugavpils Vienības pamatskolas, Valsts ģimnāzijas un Saskaņas pamatskolas. Tās vadīs Daugavpils sporta skolas audzēkņi, Daugavpils Universitātes basketbolistes un Swedbank LJBL pārstāvji. Programmā iesildīšanās un stiepšanās vingrinājumi, dribla, piespēļu un metienu «stacijas», kā arī šķēršļu stafete.

Katrs nodarbības dalībnieks saņems Swedbank Basketbols aicina T-kreklu.

Pasākumu vadīs četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums.

Sestdien basketbola ekspansiju Daugavpilī turpinās LBL Zvaigžņu spēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu