Vidzis cīņas sportā debitē ar uzvaru divu minūšu laikā (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"World Strongman cup" spēkavīru sacensību uzvarētājs Raivis Vidzis svētdien ar uzvaru debitēja MMA cīņās bez noteikumiem.

Būrī ("cage fight") notikušajās sacensībās Vidzis svara kategorijā virs 95 kilogramiem cīnījās ar pieredzējušo K-1 un MMA cīkstoni no Lietuvas Vadimu Gridjajevu. Pēc uzmanīgā cīņā aizvadītas pirmās minūtes otrajā Vidzis saķēra pretinieku un žņaudzot piespieda viņu padoties.

Tāpat viesnīcas "Reval Hotel Latvija" telpās notikušajā pasākumā notika divas titulu cīņas. Par vakanto Baltijas čempiona titulu svara kategorijā līdz 90 kilogramiem spēkiem mērojās Eiropas čempions MMA Andrejs Zozuļa no Latvijas pret pasaules klases atlētu, Lietuvas MMA čempionu Valdu Pocēviču. Cīņas uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēc otrā papildraunda, un tiesneši par to atzina Pocēviču.

Savukārt svara kategorijā līdz 72 kilogramiem savu Latvijas čempiona jostu nespēja aizstāvēt Jurijs Karpenko ("WFCA-Latvija"), kurš jau pirmajā raundā piekāpās Mihailam Zabajevam ("Latvian Shidokan Team").

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu