Šonedēļ VSB F-1 jaunā sezona, basketbols un riteņbraukšana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ sporta kanāls VIASAT SPORT BALTIC (VSB) saviem skatītājiem nedēļas nogalē piedāvā F-1 Austrālijas Grand Prix sacensību treniņu un kvalifikācijas brauciena tiešraides, kas notiks Melburnas Albertparka trasē, kur sāksies ilgi gaidītā, jaunā FIA Pirmās formulas pasaules čempionāta sezona. VSB translēs arī SEB Baltijas basketbola līgas (SEB BBL) playoff spēli no Igaunijas un Eirolīgas basketbola playoff spēles. Lieliska ziņa riteņbraukšanas faniem - VSB šonedēļ piedāvās divus prestižus vienas dienas velobraucienus no Beļģijas.

Basketbols

Šonedēļ ceturtdaļfināla fināla spēles tiks aizvadītas SEB Baltijas basketbola līgā (SEB BBL) un ULEB Eirolīgā. VSB kanālā otrdien, 24. martā, pulksten 19:00 tiešraide no Tallinas, kur ¼ fināla pirmajā spēlē vietējais Kalev/Cramo uzņems savus principiālākos pretiniekus - Tartu Rock. Spēli komentēs Edgars Buļs.

Tāpat ceturtdaļfināla fināla pirmās divas spēles šonedēļ tiks aizvadītas arī ULEB Eirolīgā. Cīņu par tikšanu uz Final Four turnīru, kas notiks maija sākumā Vācijas pilsētā Berlīnē, turpina astoņas komandas – Olympiacos, Panathinaikos, Barcelona, Real Madrid, Tau Ceramica, Montepaschi, Partizan un Maskavas CSKA.

F1

Šonedēļ ar Austrālijas Grand Prix izcīņu sāksies jaunā Formulas 1 (F1) sezona. Viasat Sport Baltic ēterā skatītājiem būs lieliska iespēja vērot visas trīs treniņu sesijas, oficiālo kvalifikāciju un, protams, arī pašu sacīksti.

Luis Hamiltons (Lewis Hamilton) ir uzvarējis Austrālijas Grand Prix jau iepriekšējā gadā, un tā bija viņa pirmā uzvara ceļā uz 2008. gada čempiona titulu.

F1 notikumiem VSB ēterā līdzi sekot palīdzēs Jānis Janševics, Jānis Heincbergs un Aldis Putniņs.

Riteņbraukšana

Iestājoties siltākam laikam, griezties sācis arī Eiropas riteņbraukšanas karuselis. VSB šonedēļ piedāvās divus prestižus vienas dienas velobraucienus no Beļģijas. Trešdien pulksten 15:30 tiešraidē varēsiet sekot līdzi Latvijas vienīgā profesionāļa - Gata Smukuļa sniegumam Dwars Door Vlaanderen velobraucienā. Šajās sacīkstēs startēs arī Normunds Lasis un vadošie Igaunijas un Lietuvas velobraucēji. Savukārt svētdien ieplānota Branbantsje – Pilj velobrauciena tiešraide. Abas sacīkstes komentēs bijušie riteņbraukšanas profesionāļi - Arvis Piziks un Kaspars Ozers.

VSB tiešraides šonedēļ

Otrdiena, 24. marts, pulksten 19:00 SEB BBL ceturtdaļfināls, Kalev/Cramo – Tartu Rock.

Ceturtdiena, 26. marts, pulksten 21:40 Eirolīga, Olympiacos – Real Madrid.

Piektdiena, 27. marts, pulksten 03:30 F1, Austrālijas Grand Prix 1. treniņš.

Piektdiena, 27. marts, pulksten 07:30 F1, Austrālijas Grand Prix 2. treniņš.

Sestdiena, 28. marts, pulksten 05:00 F1, Austrālijas Grand Prix 3. treniņš.

Sestdiena, 28. marts, pulksten 07:55 F1, Austrālijas Grand Prix kvalifikācija.

Sestdiena, 28. marts, pulksten 17:00 ATP Masters 1000 Sony Ericsson Open Miami tenisa turnīrs.

Sestdiena, 28. marts, pulksten 19:10 futbols Anglija – Slovākija.

Sestdiena, 28. marts, pulksten 21:10 ATP Masters 1000 Sony Ericsson Open Miami tenisa turnīrs.

Svētdiena, 29. marts, pulksten 00:05 kvalifikācija 2010. gada Pasaules čempionātam futbolā, Argentīna - Venecuēla.

Svētdiena, 29. marts, pulksten 16:00 riteņbraukšana, Branbantse-Pijl velobrauciens.

Svētdiena, 29. marts, pulksten 18:30 ATP Masters 1000 Sony Ericsson Open Miami tenisa turnīrs.

Svētdiena, 29. marts, pulksten 23:55 kvalifikācija 2010. gada pasaules čempionātam futbolā, Ekvadora – Brazīlija.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais specializētais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Informācijai par Viasat VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākā mediju grupa Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. Tā sasniedz apmēram 80 milj. cilvēku 18 valstīs - Krievijā, Ungārijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Bulgārijā, Rumānijā, Polijā, Moldāvijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Serbijā, Čehijā, Slovākijā. VIASAT ir vienīgais maksas digitālās televīzijas operators, kurš savus pakalpojumus piedāvā visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu