Latvijas čempionātā virves vilkšanā triumfē ventspilnieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 7.martā, olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā norisinājās Latvijas atklātais čempionāts un Užavas alus balvas izcīņa virves vilkšanā telpās. Sacensībās piedalījās Rīgas, Saldus, Ozolnieku un pašmāju komandas, kā arī Lietuvas virves vilcēji.

Latvijas čempionātā vīriešiem nepārspēti palika un 35. reizi uzvaras laurus plūca Ventspils virves vilkšanas kluba „Velkonis 1” komanda, „Velkonis 2” virves vilcējus atstājot 2.vietā. Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa „Ozolu” sportisti. Kaimiņvalsts Lietuvas komanda „Ažolas” palika ceturtajā, „Kurzemes Mix” – piektajā, bet „Saldus” sestajā vietā. Jauniešu konkurencē negaidītu pārsteigumu sagādāja un pirmo reizi čempiona titulu ieguva Jēkabpils „Mustangs”. „Saldus” šajā cīņā palika otrie, „Preiļi” trešie, bet „Jēkabpils” ceturtie.

Arī Užavas alus balvas izcīņā šoreiz labākie bija „Velkoņa” vīri. Kopvērtējumā 2.vietā ierindojās Ozolnieku „Ozoli”, savukārt trešie labākie virves vilkšanā bija „Saldus”. Savukārt Lietuvas „Ažolas” palika ceturtie, piektajā vietā atstājot „Mustangu”.

Ar šo sacīksti virves vilcējiem beigušās sacensības telpās, un tagad notiek treniņi, lai jau maija otrajā pusē atklātu vasaras sezonu un aizvadītu pirmo vasaras Latvijas čempionāta posmu. Ventspils virves vilcēju klubam „Velkonis” šis ir arī laiks, lai sagatavotos Pasaules spēlēm, kas jau jūlijā norisināsies tālajā Taivānā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu