Latvijas spēkavīru čempionātam būs jauns nosaukums (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas atklātā spēkavīru čempionāta organizatori noslēguši līgumu ar šīs sezonas galveno atbalstītāju – Swedbank. Tāpēc turpmāk šīm atraktīvajām un skatītājiem interesantajām sacensībām oficiālais nosaukums būs – Swedbank spēkavīru čempionāts.

„Jau vairākus gadus sadarbojāmies ar Swedbank un Swedbank Līzingu, un šī sinerģija deva labus rezultātus, spēkavīru sacensības padarot par vienu no skatītāju iemīļotākajiem pasākumiem iepriekšējas vasarās. Par ko liecina gan lielā apmeklētība Latvijas pilsētās, gan labie augstie reitingi televīzijā. Šogad iesāktā sadarbība tiek turpināta, ieviešot jaunu sacensību oficiālo nosaukumu,” par noslēgto līgumu stāsta Latvijas Spēka atlētu federācijas valdes priekšsēdētājs Māris Liepiņš.

„Apņēmība un orientācija uz rezultātu ir vērtības, kas vieno sportu un biznesu. Esmu pārliecināts, ka sasniegumi sportā iedvesmo skatītājus un līdzjutējus panākumiem savos personiskajos mērķos,” saka Daniils Ruļovs, Swedbank Līzings vadītājs.

Arī šogad plānoti astoņi posmi dažādās Latvijas pilsētās. No tiem viens – rekordu diena un vēl viens posms – pāru sacensības.

Swedbank spēkavīru čempionātā šogad piedalīsies visi šobrīd spēcīgākie Latvijas atlēti, tai skaitā Agris Kazeļņiks un Raivis Vidzis, kā arī pagājušā gada čempions Mārtiņš Skujenieks. Katrā posmā tiks aicināti arī atlēti no ārzemēm. Sacensības vadīs Raimonds Bergmanis. Arī šogad plānots tās rādīt TV ēterā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu