LAČ hokeja komandas pastiprina sastāvus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Šodien ir pēdējā diena, kad virslīgas klubi savos sastāvos var izdarīt pēdējās izmaiņas - Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā atsaukt un pieteikt spēlētājus, TVNET informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Aktīva pirms pāreju perioda beigām bija «Liepājas Metalurga 2» vadība, kura no pirmās komandas pieteica vārtsargu Jāni Kalniņu, aizsargu Gunāru Gipteru, uzbrucējus Gunāru Skvorcovu, Jāni Straupi un Artūru Kuzmenkovu, kurš pārstāv HK «Rīga» MHL čempionātā.

Ņemot vērā, ka virslīgas reglamentā ir veiktas izmaiņas, visiem 1992. – 1995. gadā dzimušiem hokejistiem ir atļauts piedalīties divu valstu čempionātos, HK «Juniors» vadība to izmantoja un pieteica nesenos U-20 pasaules čempionāta dalībniekus: vārtsargu Kristeru Gudļevski, aizsargu Paulu Zvirbuli, uzbrucējus Dāvi Straupi, Ņikitu Jevpalovu, Robertu Lipsbergu un Aināru Podziņu.

Tāpat no HK «Rīga» tika pieteikti spēlētāji, uz kuriem pēc virslīgas reglamenta 4.10 punkta attiecas vecuma ierobežojums: vārtsargs Jānis Auziņš, aizsargi Edgars Dīķis un Mārtiņš Jakovļevs, uzbrucēji Juris Upītis un Miks Indrašis.

Virslīgas čempionāta līderu «Ozolnieki-MONARCH» sastāvu ir papildinājis no Zviedrijas mājās pārnākušais Kristaps Kuplais. Lai nerastos interešu konflikts, līdz HK «Juniors» un HK «Rīga95» izkrišanai izslēgšanas spēlēs «Ozolnieki-MONARCH» sastāvā nespēlēs pieteiktie Aigars Cipruss un Andrejs Ignatovičs.

«JLSS/Zemgale» savas rindas pirms «play-off» spēlēm ir pastiprinājusi ar HK «Juniors» aizsargu Miku Komulu, kurš atgriezies savā iepriekšējā klubā.

Pēc šādām virslīgas komandu sastāvu izmaiņām ir vēl grūtāk prognozēt LAČ gaitu atlikušajās regulārās sezonas un izslēgšanas spēlēs. Tas viennozīmīgi šo čempionātu padarīs vēl aizraujošāku un interesantāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu