"Honda" pagaidām neredz nopietnu pircēju F-1 komandai (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Japānas autobūves giganta "Honda" pārstāvji pirmdien izteicās, ka neredz nopietnus piedāvājumus iegādāties tās Pirmās formulas (F-1) komandu.

"Ir izteikti vairāki piedāvājumi, tomēr pagaidām neredzam, ka kāds no tiem būtu nopietns," preses konferencē teica "Honda" izpilddirektors Takeo Fukui.

Jau ziņots, ka Lielbritānijā bāzētā "Honda" vienība, kurā strādā 700 cilvēku, pārdošanā atrodas kopš decembra, kad japāņi globālās finansiālās krīzes iespaidā paziņoja par dalības atsaukšanu F-1 čempionātā.

Pagājušajā nedēļā vēlmi iegādāties vienību izteica ekscentriskais britu miljardieris Ričards Brensons, kuram pieder kompānija "Virgin".

Komanda "Honda" pretendē arī uz Lielbritānijas valdības piešķirto krīzes finansējumu autoražošanas industrijai.

Savukārt viens no komandas braucējiem Džensons Batons pagājušā gada nogalē pauda pārliecību, ka komandas pircējs tiks atrasts, un piekrita palīdzēt meklēt jauno īpašnieku, tomēr viņš arī pieļauj iespēju, ka varētu izlaist nākamo sezonu, ja komandai "Honda" pircējs tomēr neatradīsies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu