Ekskluzīvi: Gulbis - Huans Martins del Potro VSB tiešraidē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 19. februārī, pulksten 21:00 tikai VIASAT SPORT BALTIC (VSB) kanālā ekskluzīva tiešraide no Memfisas ATP tenisa turnīra, kur spēlēs latviešu tenisists Ernests Gulbis.

Memfisas ATP tenisa turnīra vienspēļu otrajā kārtā Ernests Gulbis tiksies ar argentīnieti Huanu Martinu del Potro (Juan Martin Del Potro), kurš ATP turnīra rangā ieņem augsto septīto vietu. E. Gulbis, kurš ATP rangā šonedēļ ieņem 42. vietu, jau šovakar var lauzt bēdīgo tradīciju. Pēdējo reizi 20 gadus vecais latviešu tenisists tālāk par otro kārtu aizspēlējās pagājušā gada Sinsinati turnīrā, kas notika jūlija beigās.

E. Gulbis Memfisas ATP vienspēļu turnīra pirmajā kārtā trīs setu spēlē pārspēja mājinieku Teiloru Dentu – 6:4, 3:6 un 6:2. Savukārt ar otro numuru izliktais Huans Martins del Potro ar 6:3 un 7:6 apspēlēja savu tautieti Giljermo Kanjasu.

Līdz šim E. Gulbis un del Potro tikušies divas reizes un abās spēlēs mūsu tenisists piedzīvojis zaudējumus – 5:7 un 3:6 turnīrā Sinsinati, kas notika 2007. gadā, bet šā gada sākumā Oklendā kapitulēja ar 6:4, 4:6 un 1:6.

Pēc E. Gulbja un del Potro spēles VSB turpinās pārraidīt Austrālijas tenisistu Leitona Hjūita un Krisa Gučiones spēli.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais specializētais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Informācijai par Viasat VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākās mediju grupas Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. Tā sasniedz apmēram 80 milj. cilvēku 18 valstīs - Krievijā, Ungārijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Bulgārijā, Rumānijā, Polijā, Moldāvijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Serbijā, Čehijā, Slovākijā. VIASAT ir vienīgais maksas digitālās televīzijas operators, kurš savus pakalpojumus piedāvā visā Latvijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu